Adelina a dat 650 € ca să se plimbe cu autobuzul

Ultima actualizare:

    Adelina Pestriţu „merge” cu  104 prin Pantelimon, Şoseaua  Fundeni, Vatra Luminoasă,  Piaţa Unirii, Pod Izvor
Adelina Pestriţu „merge” cu 104 prin Pantelimon, Şoseaua Fundeni, Vatra Luminoasă, Piaţa Unirii, Pod Izvor

Vedetele nu merg CU autobuzul, ci PE autobuz! Cu siguranţă, i-aţi văzut “lipiţi” pe maşinile RATB pe Adelina Pestriţu, Alice Peneacă şi Cătălin Botezatu. Noi îţi spunem cum au ajuns acolo şi cât au plătit ca să-şi plimbe feţele prin Capitală.

Nu se poate să n-o fi observat, zilele acestea, pe Adelina Pestriţu (29 de ani) “lipită” pe vehiculele de transport în comun, mai exact pe linia 104. Îmbrăcată în galben, fosta vedetă de la Kanal D ne zâmbeşte senzual din posterele publicitare şi ne îndeamnă să-i vizităm magazinul online, unde vinde tricouri cu 79 de lei bucata. Bucureştenii se holbează la sexoasa brunetă, iar unii fac poze şi le “împrăştie” pe Facebook.

Cert e că metoda aleasă de Adelina, pentru a-şi promova afacerea, nu a fost foarte costisitoare în comparaţie cu reclamele de la televizor, unde difuzarea unui singur spot publicitar de 30 de secunde poate ajunge şi la 3.000 €. Decorarea parţială a unui autobuz, în partea din spate (inclusiv geamul), costă 650 € pe lună, pe când un afiş lipit doar pe geamul din spate costă 400 € pe lună. Cei care au buget mai mare pot comanda colantarea totală a unui vehicul, care costă 2.000 € lunar. Regia de transport din Bucureşti câştigă în jur de un milion de euro pe an din vânzarea de spaţii publicitare pe autobuze.

Alice Peneacă, sexy pe linia 335

Celebrul fotomodel Alice Peneacă (23 de ani), nimeni alta decât soţia miliardarului Bobby Păunescu, “s-a plimbat” anul trecut prin Bucureşti, pe linia 335. Ea a ajuns pe autobuze cu reclamele la firma de accesorii şi lenjerie intimă Guess.

Cătălin Botezatu, pe patru trasee RATB

Şi Cătălin Botezatu (49 de ani) a putut fi văzut străbătând Bucureştiul în lung şi-n lat pe patru linii RATB: 104, 226, 335 şi 336. Designerul e imaginea unei firme de trolere şi genţi de călătorie, care a ales să-şi promoveze produsele prin această metodă eficientă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net