Adelina Pestrițu, replici dure după contrele Iuliei Albu: «Ți-ai luat palme în culise»

image
Primele declarații făcute de Adelina Pestrițu cu privire la Iulia Albu

Este bine-cunoscut deja scandalul care le-a urmărit în presă și în online de-a lungul timpului pe Iulia Albu și Adelina Pestrițu, dar parcă până acum totul a fost cât s-a putut de diplomat. Însă în ultimele săptămâni, cele două nu mai pot ajunge la niciun numitor comun și au scos artileria grea, mai precis: secrete știute doar de cele două. Cea care a pornit „războiul” a fost Iulia, însă Adelina nu s-a lăsat mai prejos.

Atacată des de Iulia Albu la tv, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adelina Pestrițu nu s-a mai putut abține și a început să aducă în atenția publicului și a fanilor săi diverse secrete sau lucruri neplăcute despre fosta soție a designerului Mihai Albu. 

După ce Iulia Albu a criticat-o pe Pestrițu în cadrul unei emisiuni tv de pe postul ProTv, declarând la momentul respectiv că cea care a câștigat un premiu People's Choice Awards nu știe să-și editeze pozele și are capul foarte mic în imagini, comparativ cu restul trupului, cea din urmă a răbufnit.

Adelina Pestrițu a scos din sertarul cu secrete întâmplări neștiute de public, ce o au în centru pe Iulia Albu. Aceasta îi amintește Iuliei despre momentele din culisele emisiunii WowBiz, emisiune pe care Pestrițu o modera în urmă cu ceva ani, unde fashion editorul avea o rubrică săptămânală de critică vestimentară a vedetelor. Ba mai mult, Adelina îi amintește despre perioadele în care o contacta să o împrumute cu bani.

image
Primele declarații făcute de Adelina Pestrițu cu privire la Iulia AlbuFoto Instagram

Iulia Albu, plătită cu 1000 de lei pe emisiune

Tot în cadrul acelor mesaje publicate, Adelina dezvăluie sumele de bani pe care Iulia le încasa pentru a apărea în cadrul emisiunilor și a vorbi de rău vedetele. 

“După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă, pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește ca să îți etalezi frustrările, pentru ca nu mai ești nevoita să mă suni pe mine să te împrumut cu bani. (remember). E o minune că nu te-ai potolit, când ți-ai luat palme în culise ( Nu de la mine), dar nu spun mai multe pentru ca sunt o femeie si nu încurajez violența de niciun fel”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStory.

image
Foto Instagram

Instagramul a fost un prilej de a-și spune amândouă of-ul, dar pentru Adelina, acesta a fost o modalitate de a încerca să o facă pe Iulia să înceteze atacurile, astfel că, nu s-a abținut și a dat totul pe față. A vorbit despre compromisurile făcute de Iulia pentru bani, despre o posibilă neglijență a înaripatului pe care aceasta îl deține ca animal de companie și desigur, despre palmele pe care le-ar fi luat în culisele emisiunii WowBiz, în urmă cu ceva ani.

image
Foto Instagram

Cum a început cearta dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu

Iată-le din nou în prim plan pe două dintre cele mai cunoscute vedete autohtone: Iulia Albu și Adelina Pestrițu. Amândouă vocale pe Internet și la tv, amândouă foarte cunoscute de publicul românesc. Dar niciuna nu o simpatizează pe cealaltă. De ce? Pentru că pe Iulia Albu o deranjează cum se îmbracă Pestrițu, dar și faptul că-și editează prea mult pozele, iar pe cea din urmă o deranjează fățărnicia celeilalte. 

Prezentă în cadrul unei emisiuni tv la ProTv, Adelina Pestrițu a fost ținta atacurilor Iuliei. După ce a criticat-o pentru operațiile estetice, pentru că își editează prea mult fotografiile din mediul online și pentru că nu știe să se îmbrace, a venit și replica Adelinei. Fosta prezentatoare tv de la Kanal D a fost întrebată, chiar în cadrul aceleiași emisiuni, ce părere are despre tot scandalul cu Iulia, iar răspunsul nu a fost unul redat în cuvinte. Adelina Pestrițu a cotcodăcit în direct, explicând că atât poate să spună ea despre Iulia Albu, lucru care a deranjat-o teribil pe fashion editorul. 

În urma apariției Adelinei la tv, Iulia a reacționat și ea în mediul online, publicând diverse fotografii cu Adelina de când era animatoare în Ibiza și nu avea operații estetice. Alături de imagini, Iulia a publicat și câteva cuvinte despre Adelina, cuvinte depreciative. 

Ce a scris Iulia Albu despre Adelina Pestrițu

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut’ doar 3,60 la BAC LA LIMBA ROMÂNĂ, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a transmis Iulia Albu pe rețelele de socializare.

În urma postărilor publicate de Adelina Pestrițu, răspuns la ce a scris Iulia, cea din urmă a lămurit totul. “Dragii mei, îmi cer scuze anticipat pentru postarea următoarelor story-URI publicate de doamna Pestritu Adelina. O fac pentru că astăzi, 22 Ianuarie 2021 Adelina Pestrițu a încetat sa mai fie relevantă ca influencer. Este ziua în care Adelina Pestritu a ales să facă ce știe ea mai bine. Circ. Această persoană în vria unei crize de nervi, declanșată probabil de un val de comentarii negative primite, si-a arătat astăzi adevarata fata. Nu am nimic de ascuns. Voi Răspunde la orice întrebare atât aici cât si colegilor din presa. Nu pentru ca vreau ci pentru ca TREBUIE. Astăzi este ziua când Adelina Pestrițu cade”, a scris Iulia Albu într-o postare pe Facebook.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg