Adina Buzatu, chef de pomină cu Sting, Bocelli, Zucchero și Gheorghe Zamfir

image
Adina Buzatu a participat la o petrecere de pomin─â al─âturi de Sting ╚Öi al╚Ťi c├ónt─âre╚Ťi de renume mondialfoto: arhiva personal─â

Să petreci alături de artiști precum Sting, Andrea Bocelli sau Zucchero nu e de ici de colo nici măcar pentru vedetele de seamă de la noi. În weekendul care a trecut, Gheorghe Zamfir (78 de ani) și Adina Buzatu (43 de ani), prieteni vechi, au participat împreună la o mare sindrofie mondenă, de talie mondială, cu ocazia aniversării a 60 de ani de la nașterea lui Andrea Griminelli, considerat unul dintre cei mai buni flautiști contemporani ai lumii.

Munce╚Öte la propriu de diminea╚Ť─â devreme p├ón─â t├órziu ├«n noapte, dar ├«╚Öi p─âstreaz─â energie ╚Öi pentru c─âl─âtorii prin lume, ╚Öi pentru distrac╚Ťie. Adina Buzatu pare s─â fi descoperit secretul prin care poate avea at├ót o via╚Ť─â profesional─â ├«mplinit─â, c├ót ╚Öi una social─â des─âv├ór╚Öit─â. ├Än plus, Adina reu╚Öe╚Öte s─â se ocupe singur─â de toate conturile de pe re╚Ťelele sociale, mediu ├«n care este de asemenea foarte activ─â. Cei care-i urm─âresc profilul au putut observa deja c─â zilele acestea stilista care are unul dintre cele mai exclusiviste magazine de ├«mbr─âc─âminte pentru b─ârba╚Ťi din Rom├ónia, unde comercializeaz─â haine de la branduri de top din lumea ├«ntreag─â, a petrecut c├óteva zile ├«n Italia ├«n compania unor personalit─â╚Ťi cu adev─ârat remarcante.

Prieten vechi de-al ei, naistul Gheorghe Zamfir a invitat-o pe Adina la petrecerea flautistului Andrea Griminelli, o somitate ├«n lumea muzical─â. Acesta din urm─â a organizat cu ocazia anivers─ârii a 60 de ani, o petrecere grandioas─â unde mai mul╚Ťi arti╚Öti au acceptat s─â sus╚Ťin─â minirecitaluri ├«n scop caritabil. Evenimentul a avut loc pe arena Pala Bigi din Reggio Emilia, localitate aflat─â ├«n nordul Italiei. Cu aceast─â ocazie, Sting, Zucchero, Gheorghe Zamfir, Andrea Bocelli ╚Öi Amii Stewart au fost doar c├ó╚Ťiva dintre arti╚Ötii care au c├óntat ├«n cinstea s─ârb─âtoritului.

Adina Buzatu: ÔÇ×Am tr─âit o experien╚Ť─â extraortdinar─âÔÇŁ

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image

ÔÇ×Am tr─âit o experien╚Ť─â extraortdinar─â. Sunt foarte obosit─â dup─â acest maraton, dar a meritat. Astfel de amintiri nu se uit─â niciodat─â. Este extraordinar s─â vezi cum superstaruri ale lumii se adreseaz─â lui Gheorghe Zamfir cu Maestro (Maestre, n.r.), cum ├«i cunosc discurile ╚Öi c├ót de mult ├«l respect─âÔÇŁ, a povestit Adina Buzatu, pentru Click!

Adina Buzatu este stilist pentru Gheorghe Zamfir de aproape ╚Öase ani, vreme ├«n care cei doi au legat ╚Öi o frumoas─â rela╚Ťie de prietenie. Nu este pentru prima dat─â c├ónd marele artist o ia al─âturi de el la evenimente mondene interna╚Ťionale importante.┬áÔÇ×Gheorghe Zamfir ne poart─â ╚Ťinutele la toate concertele pe care le sus╚Ťine at├ót ├«n ╚Ťar─â, c├ót ╚Öi ├«n str─âin─âtate. Pre╚Ťuiesc foarte mult prietenia care s-a legat ├«ntre mine ╚Öi familia ZamfirÔÇŁ, a mai spus Adina.

C├ónd spunea ÔÇ×maratonÔÇŁ, Adina nu glumea. Petrecerea la care a participat ├«n Italia a fost un adev─ârat tur de for╚Ť─â ╚Öi rezisten╚Ť─â fizic─â. Sindrofia a durat dou─â zile. Dup─â concertul caritabil exce╚Ťionat, invita╚Ťii au fost invita╚Ťi de gazda lor, flautistul┬áAndrea Griminelli, ╚Öi la o cin─â cu adev─ârat fastuas─â, c─âci au participat mai bine de 100 de invita╚Ťi. Printre ace╚Ötia n-au fost doar prietenii foarte apropia╚Ťi ai s─ârb─âtoritului ╚Öi arti╚Öti renumi╚Öi, ci ╚Öi filantropi, oameni de afaceri ╚Öi magna╚Ťi cunoscu╚Ťi, at├ót din Europa, c├ót ╚Öi din America sau Asia.

Gheorghe Zamfir a cântat împreună cu Andrea Griminelli

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul ÔÇťBeverly Hills 90210ÔÇŁ a fost difuzat ├«ntre 4 octombrie 1990   17 mai 2000 ┼či a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg