Adrian Fetecău de la “Vouă” sare la gâtul lui Bobonete! “Jalnic mod de a face umor”

Ultima actualizare:

    Adrian Fetecău şi Marinela Chelaru
Adrian Fetecău şi Marinela Chelaru

Gaşca din trupa de umor „Vouă” revine în atenţia fanilor cu un proiect de umor şi nu numai. Adrian Fetecău, liderul trupei, este deranjat de colegii lui de breaslă, despre care spune că fac un umor deplasat, nerecomadat minorilor. Se referă la gaşca din “Las Fierbinţi”, Mihai Bobonete, Mihai Raiţ, Adrian Văncică şi Costi Diţă, care îşi spun “Kings of comedy”.

Adrian Fetecău şi trupa Vouă, printre care şi Marilena Chelaru, au lansat un nou serial pe Youtube şi fac spectacole pentru tinerii din licee şi facultăţi. În acelaşi timp, sunt deranjaţi de avalanşa de spectacole de stand-up comedy, nerecomandate minorilor.

“Trăim într-o perioadă în care au apărut regi în toate domeniile, inclusiv în umor! «Kings ok comedy» cu Mihai Bobonete, Văncică, Raiţ şi Diţă din «Las Fierbinţi», îi vedeţi pe toate gardurile din Capitală, doar că pe afişele care vestesc spectacolul din decembrie, de la Sala Palatului, se menţionează că acesta e interzis minorilor! Păi nu înţeleg despre ce fel de umor vorbim... Unul interzis liceenilor? Unul la care părinţii trebuie să-şi lase copiii acasă? Unul la care «regii» respectivi nu-şi pot aduce proprii «prinţi», a se citi fiicele şi fiii minori? Ca să-l parafrazez pe Eminescu, atunci «când nimic nu ai a spune», te apuci «să-ti scoţi şi să-ţi bagi», scremându-te să smulgi aplauzele celor din sală... Jalnic mod de a face umor! I-aş întreba pe «regi» dacă acasă, în faţa părinţilor şi familiilor lor, ar putea debita atâtea porcării? Să fim bine înţeleşi, nu vorbesc de pe poziţiile vreunui pudic ciudat, doar mă mir că după sticla TV - lui, lemnul scenei a ajuns să suporte şi el toate măscările care au alterat îngrozitor gustul tinerei generaţii....Una-i să te exprimi în nu ştiu ce club obscur şi una-i să baţi toba la Sala Palatului, fară să îţi pui problema că faci rau pe termen lung tinerilor care încep să creadă că doar acesta-i stilul în care se mai poate face umor în România!”, a declarat pentru Click! Adrian Fetecău.

Acesta este afişul spectacolului pe care Mihai Bobonete şi prietenii lui îl vor susţine la Sala Palatului
Acesta este afişul spectacolului pe care Mihai Bobonete şi prietenii lui îl vor susţine la Sala Palatului

Se lansează Vouă TV: “Vă propunem o grilă de programe mai altfel decât «fierbinţelile» de la TV”

Liderul trupei Voua a luat şi o hotărâre neaşteptată.

“Împreună cu prietenii mei din trupă ne-am hotărât să lansăm pe Youtube canalul «VOUĂ TV», unde-i aşteptăm pe cei care s-au săturat de mitocănia care ne invadează din toate părţile. Dorim să demonstrăm că umorul se poate face şi făra evocarea neântreruptă a organelor genitale... Şi e vorba de un umor nescremut, ci unul în stilul caracteristic «Vouă», cu priză la public... Mă bazez pe faptul că în formula actuală, cu actori profesionişti şi cu vechii mohicani care asigură momentele muzicale, am tot susţinut spectacole în ţară la multe evenimente, iar lumea a râs sănătos, fără să fie nevoie să ne desfacem la şliţul... cuvintelor! O să ziceţi că ne-au murit lăudătorii...  Dacă nu ne credeţi, puteţi vedea instantanee sugestive pe pagina noastră de Facebook: Compania Teatrală Vouă. Dorim ca de-acum încolo să postăm zilnic imagini de la manifestările noastre, cum sunt cele de la Colegiul «Gh. Lazar», unde am demonstrat că nu trebuie interzişi minorii la reprezentaţiile de umor. Cu spectacolul «Şi râsul ne uneşte!», vom fi prezenti la Colegiul Ghe. Şincai, în cadrul unui proiect derulat în colegiile şi universităţile Bucureştiului. Ne dorim ca pe Vouă TV să fie văzute producţii noi ale trupei, care se vor referi la teme actuale care ne macină pe toţi. Îi veţi revedea şi pe cunoscuţii Marilena Chelaru şi Tudorel Filimon, nea Popa, din «La bloc», şi pe venerabilul Candid Stoica. Veti vedea, în premieră absolută, şi imagini de arhivă ale spectacolelor grupului suţinute înainte de '89, ca să ştiţi de ce am avut belele cu autorităţile vremii... Parodiile muzicale interpretate de Ovidiu şi Dan fac toţi banii. Vă propunem o grilă de programe mai altfel decât «fierbinţelile» de pe celelate canale TV. Rămâne să aşteptăm sugestiile dumneavoastră, pentru că patronii  Vouă TV nu vor fi decât noi şi...voi!”, ne-a mai spus Adrian Fetecău.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png