Adrian Nartea, tătic pentru prima oară! Cum i-a dat soţia sa marea veste VIDEO

Ultima actualizare:

    Adrian Nartea şi Alina Ferinceac vor deveni părinţiFoto: Arhiva personală
Adrian Nartea şi Alina Ferinceac vor deveni părinţiFoto: Arhiva personală

Adrian Nartea a dezvăluit că va deveni tătic, în cadrul ediţiei de joi, 15 mai, a emisiunii “Cireaşa de pe tort” de la Prima TV. Căsătorit de anul trecut cu modelul Alina Ferineac, actorul a povestit că a primit vestea când se afla la filmări.

La aproape un an de la căsătorie, Adrian Nartea şi Alina Ferineac se pregătesc să devină părinţi. Viitorul tătic a făcut anunţul în emisiunea „Cireaşa de pe tort”, de la Prima TV. În timp ce se afla în limuzină şi se îndrepta spre cina organizată de Dianna Rotaru, Adrian a fost dat de gol de colegul Mircea Zara care i-a spus Xoniei că acesta urmează să devină tătic. 

Emoţionat, Adi a povestit cum a primit vestea cea mare. "Eram la filmări când am aflat, în Veneţia. Soţia mi-a trimis o poză", a spus actorul.

Mircea Zara i-a prezis ce sex va avea copilul. “Eu zic că o să fie fata. Ştii cum e să ai grijă de două fete? Nu-i uşor să fii tată de fată!”, i-a spus acesta.

Adrian şi Alina s-au căsătorit în 2014
Adrian şi Alina s-au căsătorit în 2014

Adrian s-a căsătorit anul trecut cu modelul Alina Ferinceac, după patru ani de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, în Tunisia, unde au lucrat împreună la un proiect. Ea venea de la Milano, el din România, şi a fost dragoste la prima vedere. După ce proiectul a luat sfârşit, Adrian şi Alina au făcut schimb de date de contact şi aşa au început practic relaţia.

Cum arată soţia lui Adrian însărcinată, vedeţi sâmbătă, 16 mai, la “Cireaşa de pe tort”, de la ora 19:30, la Prima TV. 

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net