Adrian Sârbu vrea să rupă o bucată din Pro. Ce planuri are fostul şef din Pache Protopopescu

Ultima actualizare:

    Adrian SârbuFoto: Arhiva Click
Adrian SârbuFoto: Arhiva Click

A transformat Pro TV în cel mai important post din România, iar acum Adrian Sârbu vrea să pună mâna pe o parte din compania pe care a condus-o până în toamna anului trecut.

Fostul şef al postului tv a început cu Sala Cinema Pro, din centrul Capitalei. Central European Media Enterprises (CME) și Adrian Sârbu au căzut de acord la începutul lunii iunie ca sala să revină celui din urmă, iar mutarea a fost deja făcută, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro surse apropiate tranzacției.

În plus, Sârbu este în continuare în licitația pentru celelalte active pe care CME le scoate la vânzare: Studiourile Buftea, Pro FM, Media Pro Distribution, Media Pro Music și Hollywood Multiplex.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, sala Cinema PRO urmează să găzduiască, pe lângă premiere și proiecții de filme, și spectacole de teatru și de muzică.

Cinema Pro era parte a MediaPro Entertainment, entitate care cuprindea MediaPro Pictures, MediaPro Distribution, Pro Video, MediaPro Music & Entertainment și Cinema Hollywood Multiplex.

Cinema Pro a fost deschis în 2005, când a fost preluată de Media Pro Distribution. Sala găzduia premiere, dar era deschisă și marelui public pentru proiecția de filme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net