Adriana Bahmuţeanu şi-a refăcut genunchii după un accident de maşină!

Ultima actualizare:

    Până să slăbească, Adriana prefera ținutele cu vedere la sâniFoto: arhiva personală
Până să slăbească, Adriana prefera ținutele cu vedere la sâniFoto: arhiva personală

Adepta opraţiilor estetice, Adriana Bahmuţeanu a apelat la bisturiu de fiecare dată când a vrut să schimbe ceva la ea. Consoarta afaceristului Silviu Prigoană a trecut de mai multe ori pragul cabinetului medicului plastician pentru a ajunge la fizicul pe care şi-l dorea.

Adriana Bahmuţeanu nu spune "nu" unei intervenţii estetice. Prezentatoarea a recunoscut că atunci când va îmbătrâni va apela mai des la medicul plastician şi probabil îşi va pune implanturi cu silicon acolo unde se impune.

"Eu mi-am pus o proteză mamară după ce am născut. Nu ştiu să se întâmple ceva cu sânii ciliconaţi în momentul în care alăptezi, probabil că bustul se mai lasă. Sunt pro operaţii estetice. Mi-am refăcut genunchii estetic. Am avut un accident de maşină şi am vrut să corectez ce s-a stricat", a mărturisit gazda  emisiunii "Necenzurat" de la Antena Star chiar în cadrul show-ului pe care îl moderează. 

Bruneta şi-a corectat sânii, picioarele şi ridurile la estetician, dar au existat suspiciuni chiar din partea soţului că în vară când s-a operat  de hernie ombilicată şi-ar fi corectat de fapt cicatricele de la operaţiile cezariene pe care le-a făcut.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png