Alexandra Stan, întrebări incomode la emisiunea lui Denise Rifai”: “Ai vrut să te sinucizi?”, “L-ai urât pe tatăl tău?”

Ultima actualizare:

    Alexandra Stan, invitată în emisiunea lui Denise Rifaifoto: Kanal  D
Alexandra Stan, invitată în emisiunea lui Denise Rifaifoto: Kanal D

Marți, 30 martie, Alexandra Stan vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Solista va face față unor întrebări care îi vor răscoli trecutul și traumele.

Recent eliminată din competiția fenomen “Survivor România”, cu un parcurs impresionant în care și-a înfrânt fricile, Alexandra Stan se va afla marți, de la ora 23:15, în fața tirului de întrebări răscolitoare, povestind despre întâmplările care i-au marcat atât cariera, cât și viața personală. Frumoasa vedetă va vorbi despre prețul celebrității, dar și despre încercări teribile prin care a trecut.

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai urât pe tatăl tău?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Are cea mai ascultată piesă românească pe Spotify

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei muzicale o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul  “Mister Saxobeat”, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online. La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan a clacat: "Nu e pentru mine competiția asta". Anunțul-șoc al solistei

SURVIVOR 2021 Motivele reale pentru care Alexandra Stan și Marinela au părăsit competiția. De ce au clacat

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net