Alina Sorescu și Alexandru Ciucu i-au oferit o vacanță de neuitat fetiței lor FOTO

Ultima actualizare:
Fetița s-a distrat de minune în Turcia alături de părinții ei
Fetița s-a distrat de minune în Turcia alături de părinții ei

Alina Sorescu (28 de ani) și Alexandru Ciucu (39 de ani) și-au dus fetița, pe Elena Carolina, în prima ei vacanță. Cei doi au ales ca destinație Turcia pentru un sejur de neuitat în stațiunea Balek.

Alina și Alexandru au ales să-și petreacă vacanța cu micuța lor la un resort de cinci stele, all inclusive, care este ideal pentru un sejur alături de copii mici. Elena Carolina are doar un an și jumătate și este la prima vacanță din viața ei.

Fetița Alinei Sorescu a mers  la discotecă

Alina Sorescu s-a relaxat cu tratamente Spa și s-a bălăcit în apă
Alina Sorescu s-a relaxat cu tratamente Spa și s-a bălăcit în apă

Fetița s-a bucurat de numeroase facilități inedite pe care le-a oferit complexul, de la spații de joacă și piscină, la o discotecă dedicată copiilor.

Imediat cum le-am dat vacanță copiilor de la Ateleriul de Muzică, am plecat în vacanță în Turcia. Am ales un complex de cinci stele, la recomandarea prietenilor noștri de la TUI Travel Center, în special pentru că a fost primul sejur alături de Elena Carolina  și am avut nevoie de tot confortul și toate facilitățile cerute de un copil”, a povestit Alina Sorescu.

Se pare că micuța a avut parte de o distracție pe cinste, iar părinții ei abia au putut să îi facă fața. Elena Carolina s-a jucat toată ziua, a făcut baie în mare și s-a bucurat de discoteca amenajată special pentru micuți.

Anul trecut am plecat în vacanță doar alături de Alexandru. Elena Carolina era prea mică, însă vara aceasta am decis să aibă prima ei vacanță în care să se bucure de mare. S-a bălăcit în apă, s-a jucat toată ziua alături de alți copii și a fost fascinată de discoteca pentru cei mici din fiecare seară. Abia țineam pasul cu ea”, a spus Alina.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au relaxat în Turcia


    Alina Sorescu s-a relaxat cu tratamente Spa și s-a bălăcit în apăFoto: Arhiva personală
Alina Sorescu s-a relaxat cu tratamente Spa și s-a bălăcit în apăFoto: Arhiva personală

În resortul din Turcia, soții Ciucu au avut asigurate dotările necesare îngrijirii unui copil mic. Nu a fost nevoie să vină cu un bagaj uriaș, deoarece complexul le-a pus la dispoziție un cărucior, un pat și un scaun pentru copil, cât și un sterilizator și un blender pentru a-i pregăti mâncarea micuței Elena Carolina. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au rezervat timp atât pentru pasiunile lor, cât și pentru relaxare. Designerul vestimentar a jucat golf, sport pe care îl practică de un an, iar cântăreața s-a bucurat de masaje și de tratamente Spa.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net