Alt crai din showbiz, pus cu botul pe labe! Va fi tătic la 53 de ani!

Ultima actualizare:
Loredana a trecut recent pe la cabinetul medicului estetician
Loredana a trecut recent pe la cabinetul medicului estetician

Ieri cu ochii după fete, azi tătici şi cu neveste! După Tudor Chirilă şi Florin Piersic jr, un alt cuceritor monden a fost cuminţit de femeia lui de acasă.

Fericitul viitor tătic este nimeni altul decât Marian Ionescu (53 de ani), liderul trupei Direcţia 5. Soţia lui, Octavia Geamănu (32 de ani), a dat vestea cea mare în urmă cu câteva momente. După ce anul trecut cei doi s-au căsătorit în timpul unui turneu al formației Direcția 5, în această primăvară cei doi au aflat că vor fi părinți. „Încă nu știm dacă va fi fetiță sau băiețel. Eu mi-am pregătit, totuși, numele Andrei. Și eu, și Marian suntem anesteziați de fericire. E copleșitor sentimentul. Îl înțelegi cu adevărat numai atunci când trăiești tu asta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! E cu atât mai frumos, cu cât acest copil vine într-o perioadă în care simțeam din adâncul sufletului că sunt pregătită să fiu mămică”, e declarat Octavia fericită. Azi (13 aprilie), la Observator Special, telespectatorii Antenei 1 îi vor putea vedea pe fericiții viitori părinți, povestind despre sarcină şi planuri de viitor.

Gianina Corondan a fost toată numai un zâmbet la petrecerea revistei VIP
Gianina Corondan a fost toată numai un zâmbet la petrecerea revistei VIP

Octavia nu este prima femeie celebră care a intrat în aşternuturile marelui cuceritor şi nici prima pe listă înşelată. Dincolo de trecutul lui de aventurier, chitaristul a avut statutul de om însurat. Adriana Ionescu este femeia pe care liderul de la Direcţia 5 a stat 24 de ani, dar asta nu însesmnă că i-a fost şi fidel. În tot acest timp, aventurile extraconjugale ale artistului au fost de notorietate. Adriana a trecut mereu cu vederea aventurile soţului, de dragul lui Carmin, fiul lor. Ruptura între cei doi a avut loc, în urmă cu 20 de ani, când una dintre cele mai dorite femei de atunci i-a cucerit inima lui Marian. Este vorba de Loredana Groza.


    Loredana a trecut recent pe la cabinetul medicului esteticianFoto: Pro Tv
Loredana a trecut recent pe la cabinetul medicului esteticianFoto: Pro Tv

Relaţia lui Marian cu diva a fost extrem de mediatizată. Cei doi au format un cuplu fără să se ascundă de ochii lumi. Cei doi au colaborat şi profesional în acea perioadă. Dragostea dintre ei s-a stins în cele din urmă din cauza crizelor de gelozie pe care artista le făcea şi se pare că avea şi motive întemeiate să reacţioneze aşa.

Imediat după Loredana, Don Juan-ul şi-a găsit fericirea în braţele unei alte femei celebre, Catinca Roman. Relatia chitaristului cu creatoarea de modă a fost, însă, una cât se poate de discretă. Cei doi se afişau rar împreună şi nu doreau să împartă cu nimeni detalii din povestea lor de iubire. Finalul poveştii, care a durat doi ani de zile, a fost mai zbuciumat.

Catinca a povestit că, atunci când a decis să pună punct relaţiei cu Marian, i-a strâns toate lucrurile din casă şi i le-a trimis cu un şofer, care i le-a descărcat în faţa studioului.Marian Ionescu nu a stat prea mult singur şi a făcut o nouă "victimă". S-a cuplat cu Gianina Corondan, pe atunci o nonconformistă prezentatoare a rubricii "Vremea", la Pro TV. Relaţia lor însă nu a durat foarte mult, pentru ca Gianina a preferat să plece atunci când şi-a dat seama că Marian nu are de gând să divorţeze. Toate aventurile acestea fiind pentru artist un lucru normal, deşi el în acte era încă însurat cu Adriana.


    Gianina Corondan a fost toată numai un zâmbet la petrecerea revistei VIPFoto: Sever Gheorghe
Gianina Corondan a fost toată numai un zâmbet la petrecerea revistei VIPFoto: Sever Gheorghe

Marian Ionescu şi-a încercat norocul şi la Crina Abrudan. I-a oferit un inel de logodnă şi au fost împreună câteva luni, până când artistul a început o relaţie cu o altă prezentatoare tv, pe nume Ramona Porumb. Povestea a fost una destul de scurtă, iar artistul şi-a văzut mai departe de viaţă. Ar fi cucerit-o şi pe soprana Angela Gheorghiu, dar a consolat-o şi pe Anna Lesko după despărţirea de Irinel Columbeanu.

Relaţia lui Marian cu Octavia Geamănu, actuala lui soţie, a început în 2010. Relaţia nu a durat atunci foarte mult, însă ştirista nu a reuşit să îl uite aşa uşor pe Marian şi a suspinat tot timpul după el. După trei ani, Octavia si Marian au reluat legătura şi în toamna anului 2013 cei doi s-au logodit. A urmat o relaţie presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări, care anul trecut s-a concretizat cu acte, iar acum, iată, bebeluşul le pecetluieşte iubirea.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net