Amna a divorţat şi a confirmat separarea de soţ: «Mă voi concentra pe muzică!»

image
Amna a confirmat divorţulFoto: arhivă personală

Amna a pus punct unui mariaj de nouă ani cu Cristi Muşat. Cei doi s-au separat după ce mai multe luni au încercat fără rezultat însă să-şi salveze căsnicia. Cântăreaţa şi cel care i-a fost soţ au împreună un băieţel, care luna viitoare va împlini 5 ani.

După 12 ani de relaţie dintre care nouă de mariaj, Andreea Muşat, pe numele ei real, s-a despărţit de soţul ei Cristi. Ceea ce până acum era doar un zvon s-a transformat într-o confirmare, anunţul fiind făcut chiar de artistă pe pagina ei de Facebook. 

"Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar stay tuned (n.r. rămâneţi aproape)!", a scris Amna.  

Amna şi Cristi au împreună un băieţel de 5 ani

Cristi a cerut-o pe Amna de nevastă, pe când se aflau într-o vacanţă, în Egipt, după mai mulți ani de relaţie. Artista a mărturisit că se aştepta la asta, dar el a ţinut-o pe jar până în ultimul moment. 

„Am oficializat relaţia după trei-patru ani. Eram în vacanţă în Egipt şi eram convins că se aşteaptă să fie cerută în căsătorie, aşa că am ţinut-o pe jar până în ultima zi!”, declara Cristi, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp. În 2014, Amna devenea pentru prima dată mămică şi era în culmea fericirii. Cântăreaţa şi-a ascuns însă foarte bine sarcina. Timp de 7 luni, doar apropiaţii ei au ştiut că urmează să nască.

Cristi povestea că momenul naşterii a fost unul neaşteptat. Chiar daca la începutul sarcinii nu au fost probleme grave, ci doar emotii, la ultimul control medicul le-a programat naşterea în regim de urgenţă, înainte de termen, pentru că fătul avea cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului. Din fericire, totul a decurs perfect. În cele 9 luni de sarcină, artista a avut grijă şi nu a mâncat dupa ora 18, aşa că i-a fost uşor să păstreze discreţia pentru că a luat în greutate doar 9 kg.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
niculina stoican   facebook jpg
Repartitor de caldura FOTO Shutterstock jpg
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp