Ana Maria Mocanu suferă după fostul iubit: «Eram într-o depresie, voiam să mă întorc»


    Ana Maria Mocanu a suferit din cauza fostului iubitFoto Instagram
Ana Maria Mocanu a suferit din cauza fostului iubitFoto Instagram

Ana Maria Mocanu, una dintre cele mai controversate foste asistente tv de la noi din țară s-a întors în România, dar a venit singură, deoarece ea și iubitul ei s-au despărțit. Ea a ales să-și separe drumul de cel alături pe care pornise cu iubitul ei, Giani. Astfel că, Ana Maria Mocanu nu mai formează un cuplu, dar pare că suferă după el.

Fosta asistentă a lui Capatos nu a mai găsit cale de împăcare pentru relația defectuoasă pe care o avea cu Giani de trei ani. La un moment dat, Ana Maria Mocanu se mutase alături de iubitul ei în Spania, unde își deschisese o afacere personală. Pentru iubire, Ana Maria Mocanu a ales să renunțe la cariera pe care o avea în televiziune și i-a oferit iubitului «exclusivitate», oferindu-i tot timpul ei și alegând să-l urmeze în Barcelona.

Prezentă în cadrul unei emisiuni tv, Ana Maria Mocanu a vorbit despre relația pe care a avut-o c iubitul ei, dar și care au fost motivele pentru care nu a mai funcționat relația. 

"A fost o relaţie frumoasă şi cu bune şi cu rele, o bună perioadă de timp, apoi au intervenit discuţiile între noi, eu, una, nu m-am regăsit acolo şi ştie. Nu  m-am regăsit. Eu nu am putut să mă obişnuiesc acolo.  Îmi era dor de surorile mele, de absolut toată lumea. Veneam şi rar, ce-i drept, pentru că stăteam, mai mult acolo şi cu el. Şi nu puteam să mă obişnuiesc. Am stat 2 ani, am făcut toate eforturile, nu e ca şi cum am stat 1 lună. În momentul în care am plecat şi m-am mutat acolo, a devenit mult mai gelos pe parscurs. La început am zis că e ok, hai, 1 dată, de 2 ori. Când am observat că gelozia lui este nefondată, absurdă, am stat de vorbă cu el, i-am explicat şi nu avem cum să mă înţeleg cu el, pentru că el o ţinea pe a lui. Eu eram şi într-o depresie, pentru că nu m-am putut acomoda acolo, eu voiam să mă întroc, orice ar fi fost, deci eu voiam să mă întorc cu orice preţ", a explicat Ana Maria Mocanu, la Xtra Night Show.

Ana Maria Mocanu este o femeie singură. S-a despărțit de iubitul cu care se mutase în Barcelona

Ana Maria Mocanu și iubitul ei au ales ca, în urma tensiunilor și a relației defectuoase de care au avut parte în ultima perioadă, iubirea dintre cei doi să ajungă la sfârșit. Astfel că, fără a dori ca informația să ajungă deformată în presă, fosta asistentă tv pe care publicul emisiunii lui Capatos a văzut-o la tv timp de mai mulți ani, a scris pe Facebook un mesaj prin care și-a anunțat prietenii virtuali că este o femeie singură, dar care speră că iubirea va găsi din nou drumul către ea.

"Dragi prieteni,îmi sunteți mereu aproape și pentru asta va mulțumesc!!!!  De aceea,îmi doresc să aflați de la mine,nu din alte surse,că în viață mea personală s-au produs anumite schimbări. Cu 3 ani în urmă am început o frumoasă relație cu Giani,însă astăzi mergeam pe drumuri diferite. Au fost 3 ani plini de bucurii și momente frumoase. De azi începem un capitol!", a scris Ana Maria Mocanu, pe Facebook.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg