Ana Moura, un nou album, un nou turneu internaţional

Ultima actualizare:

Cea mai iubită solistă de muzică fado, Ana Moura, şi-a lansat un nou album pe care îl promovează în cadrul unui turneu internaţional. România este inclusă şi ea în acest turneu, show-ul fiind programat sâmbătă, 27 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Fado, muzica emblematică a Portugaliei, a cucerit o lume întreagă şi, de asemenea, a devenit apropiată de inima românilor. Cu această muzică, Ana Moura a primit o mulţime de premii şi distincţii, de-a lungul timpului. La Bucureşti, va interpreta atât piese de pe noul album, “Moura”, dar şi compoziţii deja cunoscute, precum “Leva-me aos Fados”, “Até ao Verão” sau “O Fado da Procura”. Biletele costă 59, 99 sau 199 de lei.

Piesă de teatru, inspirată din poveştile a peste 900 de români

Peste 900 de poveşti despre diversitatea culturală a minorităților autohtone, spuse de români în bibliotecile publice, au fost adunate prin proiectul Agora Culturală @ Biblioteca Ta. Apoi, poveştile au fost transpuse într-un spectacol de teatru numit „În cuvintele tale”, care va avea avanpremiera mâine (ora 19.00), la Centrul de Teatru Educațional Replika din Bucureşti. Tot aici va fi premiera oficial în serile de 23 şi 24 martie. Până atunci, se va mai juca la Brăila (25 februarie, Sala Lyra), la Sibiu (26 februarie, Teatrul Gong) şi la Cluj-Napoca (29 februarie, Fabrica de Pensule). Intrarea este liberă şi se face pe bază de rezervare.

Horia Brenciu cântă cu orchestra şi cu prietenii

Data trecută, în cele două show-uri consecutive pe care Horia Brenciu & HB Orchestra le-au susţinut la Berăria H, şi-au făcut surprinzător apariţia Alina Eremia, Cosmin Seleşi, Lidia Buble, Oana Sârbu, Julie Mayaya şi Cezar Ouatu. Marţi, 23 februarie, în aceeaşi locaţie are programat un nou concert cu orchestra şi cu prietenii. Oare cine va veni de data aceasta? Hai şi tu, să afli şi să te distrezi pe muzică bună! Biletele costă 45, 65 sau 95 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net