Anca Badiu încă nu știe de ce i-a murit fratele: „Ceva e dubios”

Ultima actualizare:

    Fratele artistei a murit în condiții suspecteFoto: Arhiva Click!
Fratele artistei a murit în condiții suspecteFoto: Arhiva Click!

Anca Badiu încă nu și-a revenit după moartea fratelui ei. Mircea și-a pierdut viața în Spania, în condiții suspecte. Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate că autoritățile spaniole nu cooperează cu familia ei și că multe detalii ale anchetei sunt „ascunse” de rudele lui.

„Când l-au găsit mort pe fratele meu , cei ce acolo nu au vrut să colaboreze cu noi. Cu foarte multe inistențe ne-a ajutat consulul cu rezultatul autopsiei. Nu au vrut să ne trimită rezultatele. Ceva e dubios acolo. Săptămâna viitoare o să se afle totul. Este foarte nasol, nu ne-am revenit nici eu și nici ceilalți frați ai mei. Noroc cu medicamentele pe care le iau, că altfel...Normal că am oameni apropiați, îl am pe fratele meu care locuiește cu mine. Am prieteni, nu prea ai chef de multă lume în jurul tău cu aceste medicamente și ai nevoie de multă liniște. Mă lupt cu această depresie de ani de zile și nu am un motiv anume. Nu am avut nici un motiv.   Depresia nu intră un moft și trebuie să iei un tratament. Nu trebuie să te joci, nu e nimic rușinos. Nu trebuie să râdem de nimeni, trebuie să urmezi niște tratamente. Când este vorba despre stările astea, cu psihicul nu te joci. Dacă psihic nu e bine, nu e nimic bine. Foarte mulți sunt bolnavi. Mintea omului este bolnavă, căci sunt milioane de gânduri”, a declarat Anca Badiu, la Antena Stars. 

Cântăreața așteaptă rezultatele autopsiei pentru a afla motivul pentru care fratele ei s-a stins din viață. Mama Ancăi a murit la aceeași vârstă ca Mircea, 43 de ani. El a fost și colegul său în trupa B Brothers. Mircea Badiu, pe care prietenii îl numeau Mirco, s-a stins din viață anul trecut, pe 7 august.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net