Anca Pandrea, de ziua ei, tot la mormântul lui Iura: "Eu nu am mai dansat de când el nu mai e"

Ultima actualizare:
Anca Pandrea, pe vremea când era fericită alături de Iurie Darie
Anca Pandrea, pe vremea când era fericită alături de Iurie Darie

Îndrăgita actriţă Anca Pandrea va împlini 73 de ani pe 16 februarie şi va organiza o petrecere alături de prieteni, într-un loc atipic. Anca va merge tot la mormântul lui Iurie Darie, cu tort şi şampanie, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an.

Însă înainte de asta, Anca Pandrea a participat recent la ziua unui alt prieten, alături de pictorul Elian Băcilă, cunoscut şi ca „sosia lui Iurie Darie”. „Am petrecut la un prieten drag, ne-am simţit foarte bine acolo. Eu n-am mai dansat de când Iura al meu nu mai e, aşa că doar am făcut poze şi m-am simţit bine alături de prieteni. Printre ei, şi Elian Băcilă, «pictorul de negru». El a coborât din autobuz când ne-a văzut lângă televiziune pe mine şi pe Iura. Aşa ne-am cunoscut şi am rămas în relaţii senzaţionale”, a mai spus Anca Pandrea. 

Poveste de dragoste ca în filme cu Iurie Darie

Povestea lor de dragoste a început după ce el a rămas vaduv. Actorul a fost invitat de Anca la o cafea şi prima vizită s-a lăsat cu multe surprize. Actriţa şi-a dat seama că prietena ei a plecat în oras şi a încuiat-o din greşeală, în casă, aşa că a fost nevoită să iasă pe geam. Cand Iurie Darie a ajuns acasă la Anca, a trebuit să intre şi el, tot pe geam.


    Anca Pandrea, pe vremea când era fericită alături de Iurie DarieFoto: Arhivă personală
Anca Pandrea, pe vremea când era fericită alături de Iurie DarieFoto: Arhivă personală

După două decenii de amor, actorul şi-a făcut curaj şi a cerut-o de nevastă pe Anca Pandrea în timpul unei emisiuni de divertisment, la Antena 1. Iurie Darie a povestit că pur şi simplu aşa a simţit atunci, că trebuia să facă acest pas ca să fie oficial alături de femeia pe care o iubea. S-au programat de câteva ori la starea civilă, dar n-au reuşit să ajungă niciodată până acolo, pentru că ba şi-a pierdut Anca buletinul, ba au avut spectacol în Germania, ba au plecat în Israel, la un festival de film. De multe ori au declarat, însă, că nu trăiesc în păcat, căci în faţa lui Dumnezeu sunt căsătoriţi religios. 

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg