Anca Ţurcaşiu, extenuată după ce a făcut 27.000 de paşi în prima zi de vacanţă, în Peru

image
Anca Ţurcaşiu nu stă locului nici măcar în vacanţăFoto: arhivă personală

Luna ianuarie înseamnă momentul de început de an în care Anca Ţurcaşiu îşi face bagajele şi pleacă în vacanţă. Aşa a făcut şi anul acesta. Împreună cu soţul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, actriţa se află de o săptămână în America de Sud, unde a vizitat deja înălţimile din Peru şi şi-a trecut pe listă ca următoare destinaţii Bolivia, Columbia şi insula de corali din Marea Ccaraibelor, San Andreas.

A venit vacanţa mare pentru Anca Ţurcaşiu (49 de ani), care în luna ianuarie se rupe de scenă şi de alte proiecte este implicată şi îşi alocă timp pentru cutreierat lumea. Anul acesta a ales câteva ţări din America de Sud. În prima zi de concediu a ajuns în Peru, în capitala Lima, pe care a străbătut-o în lung şi-n lat. Nu mai puţin de 27.000 de paşi, contorizaţi de aplicaţia telefonului ei mobil, a făcut vedeta într-o singură zi.

image
Anca Ţurcaşiu a urcat până la aproape 5.000 de metri altitudine

Extenuată de atâta plimbare, Anca Ţurcaşiu s-a fotografiat întinsă pe iarbă, explicând de ce îi este greu să se mai ridice de jos. Oboseala nu a fost însă un obstacol pentru ea şi soţul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, care a doua zi după ce s-au odihnit, au luat-o din nou la pas. De data aceasta, Anca Ţurcaşiu a vrut să exploreze cele mai înalte culmi din Peru şi a ajuns la aproape 5000 de metri altitudine. 

În 2019, Anca Ţurcaşiu a vizitat America Centrală     

"Ne aflăm la 4910 metri altitudine. Suntem puţin ameţiţi pentru că aici aerul este foarte rarefiat. Nu credeam că o să ajungem vreodată aici", mărturiseşte Anca Ţurcaşiu într-un video scurt în care le arată fanilor ei imagini din superba ei vacanţă. De aici, vedeta va pelca mai departe spre Bolivia, Columbia şi se va răsfăţa şi la plajă pe insula de corali San Andreas în ultima partea a concediului.

image
Anca Ţurcaşiu merge foarte mult pe jos în vacanţe

Anca Ţurcaşiu şi-a făcut un obicei ca la fiecare început de an să plce în vacanţă. În 2019, actriţa şi soţul ei au început concediul în Costa Rica, Panama şi au mers până în Cuba. Timp de două zile s-au plimbat prin pitoreasca Havana, după care s-au relaxat din nou la plajă, în paradisiacul Varadero.

Citeşte şi:

Anca Țurcașiu și-a găsit iubirea vieţii după ce a fost înşelată

Anca Țurcașiu se declară o persoană norocoasă: «Am avut o viață lină și fericită»

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
alexandra 1 jpg
pom mosmon jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj