Andreea Antonescu s-a întors de la Survivor România: “Vreau să-mi văd casa renovată”


    Andreea Antonescu a părăsit competiția Survivor RomâniaFoto: captură KANAL D
Andreea Antonescu a părăsit competiția Survivor RomâniaFoto: captură KANAL D

Eliminată în urmă cu o săptămână din competiția Survivor România, Andreea Antonescu a ajuns duminică seară în România, vedeta fiind așteptată la sosirea pe aeroport de cele mai dragi persoane: prietenii foarte apropiați și familia.

Artista a fost întâmpinată cu multe flori, baloane, îmbrățișări, lacrimi de fericire și multă emoție. După o lună de stat în jungla din Republica Dominicană, Andreea Antonescu recunoaște că se resimte. “Ca din junglă! Sper, totuși, că nu m-au părăsit calitățile de fată elegantă și nu cred că vrei să știi cum am mâncat primul fel de mâncare pe care l-am primit când am ieșit din competiție, dar consider că vor reuși foarte bine să mă reintegrez în societate. Până acum am făcut față aeroporturilor prin care am trecut. Uitați-mă aici, sunt bine, sunt ok. E de bine”, a declarat Andreea Antonescu pentru Kanal D, imediat după ce a aterizat pe meleagurile românești.

Artista este nerăbdătoare să-și revadă casa care a suferit renovări serioase pe perioada cât a fost prezentă în emisiunea Survivor România 2021. “Primul lucru pe care o să-l fac e să-mi analizez casa, pentru că în momentul în care eu am plecat spre Survivor casa mea era în renovare, iar acum mă duc să văd ce au făcut oamenii profesioniști în urma mea, pentru că eu, ghici ce, habar nu am ce se întâmplă acolo”, a mai adăugat fosta faimoasă.La nicio lună de când s-a alaturat competiției „Survivor România” de la Kanal D, filmată în Republica Dominicană, Andreea Antonescu a fost eliminată de publicul telespectator. Solista și membra trupei Andre a fost votată de fanii emisiunii să iasă din emisiune. Din pacate, Andreea nu s-a adaptat condițiilor sportive. În urma competiției, artista s-a ales cu o leziune la nivelul unui deget.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Andreea Antonescu și cei mai scumpi sâni din istoria Playboy. Solista, sabotată pe traseu de sutienul prea mic

Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România: "N-aș putea purta pică cuiva!"

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png