Andreea Bălan a răbufnit după ce a fost acuzată că şi-a înscenat problemele de sănătate

Ultima actualizare:
Andreea Bălan a născut cu mari emoţii cel de-al doilea copil
Andreea Bălan a născut cu mari emoţii cel de-al doilea copil

Andreea Bălan s-a externat vineri (8 martie) după patru zile în care a luptat pentru viaţa ei, dar se pare că nici acasă nu are linişte. A explicat în detaliu ce i s-a întâmplat după embolia amniotică ce i-a provocat stop cardio-respirator, dar cârcotaşii i-au sărit în cap că a făcut recalmă unor produse pe Facebook şi i-au reproşat că povestea ei ar fi cusută cu aţă albă. Comentariile acide pe care le-a primit au făcut-o să reacţioneze.

Andreea Bălan (34 de ani) este nevoită să dea în continuare explicaţii. A trecut prin clipe grele, dar nu scapă de critici. Mulţi dintre fanii ei nu înțeleg cum a putut să apară veselă și zâmbitoare după ce a fost la un pas de moarte. În plus, reclamele pe care Andreea Bălan le-a postat pe Facebook după naștere i-a făcut să creadă că solista nu ar fi fost atât de rău cum ar fi susţinut.

Cântăreaţa a fost asaltată de comentarii şi mesaje urâte în care a fost acuzată că și-a înscenat problemele de sănătate pentru a avea parte de atenție din partea presei și pentru a-și promova contractele de imagine. Supărată, artista a răbufnit pe Facebook. 

Ce le transmite Andreea Bălan cârcotaşilor

"Aceasta este o poză făcută la câteva ore după ce mi-am revenit din stopul cardio-respirator și totodată e cu puțin timp înainte să dau interviu la XNS (Antena 1 conform contractului de 7 ani).  


    Andreea Bălan a născut cu mari emoţii cel de-al doilea copil  Foto: arhivă personală
Andreea Bălan a născut cu mari emoţii cel de-al doilea copil Foto: arhivă personală

Nu mi-a fost ușor să stau așa cu gură până la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte. Dar din păcate trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătură. De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe. 

Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta...și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, că d-aia se mai oprește din când în când...", a notat Andreea Bălan.

Artista a semnat câteva contracte de imagine înainte să i se întâmple tragedia, aşa că imediat ce şi-a revenit din stopul cardio-respirator, solista a fost obligată să le respecte, chiar dacă nu prea era în apele ei.

Citeşte şi:

Când va fi externată Andreea Bălan. Cântăreaţa a stat inconştientă 20 de ore

Andreea Bălan, investigaţii complexe pentru a înlătura suspiciunile după stopul cardio-respirator

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net