Andreea Bălan, cu sfârcul la vedere? Cum a făcut-o de râs presa britanică

simeon stalpnicul png
Andreea Bălan (32 de ani)

Numele Andreei Bălan (32 de ani) a ajuns în presa britanică, și nu într-un articol care îi promovează concertele sau melodiile. „Star-pop suferă o gafă vestimentară rușinoasă în direct – dar nu își dă seama că este descoperită”, titrează publicația The Mirror.

„Cântăreața română Andreea Bălan cânta la televizor în timpul unei emisiuni de maximă audiență când maioul a trădat-o”, scrie The Mirror. Jurnaliștii britanicii scriu că vedeta noastră ar fi rămas cu sfârcul la vedere în timp ce dansa pe ritmurile melodiei „Habibi”.

 Totuși, în articol este atașat un videoclip din emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, „Un Show Păcătos”, în care apare iubita lui Luis Lazarus, Andreea Lazăr, cântând și dansând într-o costumație sexy alături de echipa ei.

„Andreea Bălan nu a conștientizat deloc gafa până la sfârșitul melodiei”, au mai scris britanicii. Cel mai probabil, confuzia a venit din cauza faptului că în partea sus a ecranului apărea informația „Imediat: Andreea Bălan, demonstrație incredibilă”.

simeon stalpnicul png
The Mirror a gafat din cauza informației plasate în partea de sus a ecranuluifoto: captură video
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp