Andreea Bălan se mărită, Andreea Antonescu divorțează. Fetele de la Andre fac dezvăluiri intime

image
Andreea Antonescu şi Traian Spak, pe vremea când ieşeau la evenimente, acum câţiva ani!

Anul 2019 pare să fie al schimbărilor pentru Andreea Antonescu, solista care a revenit în atenţia fanilor cu trupa Andre, alături de Andreea Bălan. Andreea s-a hotarât să pună capăt speculaţiilor şi a recunoscut că a decis să se separe şi în acte de Traian, tatăl copilului ei. Actele nu au fost semnate încă din cauza distanţei prea mari, ea fiind în România, cu proiecte muzicale, iar el în Statele Unite ale Americii cu afaceri.

Viaţa amoroasă a Andreei Antonescu (36 de ani) a fost în ultimii patru ani un mister pentru publicul ei, făcându-se zeci de speculaţii despre căsnicia pe care o are de opt ani, din 2011, cu afaceristul Traian Spak. Chiar săptămâna trecută solista de la Andre a participat la un eveniment monden şi nu a vrut să vorbească de relaţia ei, promiţând o ”bombă” cât de curând. Luni, 2 septembrie, a apărut pe coperta unei reviste pentru femei, unde a şi acordat un interviu despre despărţirea de Traian, soţul ei, în care face clarificări despre viaţa ei de cuplu.

image

“Nu mai suntem implicaţi într-o relaţie, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relaţie de prietenie şi… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situaţia pe toate părţile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relaţie, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-şi împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcţii diferite, bănuiesc. Divorţul nu s-a pronunţat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupaţi pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în ţară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relaţie pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ţine în vreun fel legaţi unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a povestit Andreea pentru revista Viva. 

Click! a aflat că Andreea a fost ocupată cu relansarea Andre şi cu cariera solo şi nu a mai reuşit să plece în America pentru a clarifica actele. În schimb, mama şi fica ei sunt în SUA de peste o lună şi se distrează de minune. “Iubirile mele sunt în America, mama şi Sienna sunt acolo, se distrează, au fost peste tot şi s-au plimbat, de la Alcatraz la Universal Studios la Disneyland, la pădurea cu cei mai bătrâni copaci din lume. Fiica mea a fost cu mama şi cu Traian. Vorbim în fiecare seară pe web-cam, ştie că abia o aştept, îmi e dor de înnebunesc, norocul meu e că am fost toată vara foarte ocupată şi atunci a trecut timpul foarte repede şi n-am putut să plec acolo, dar cu toate acestea mi-a fost foarte dor. De abia aştept să se întoarcă. Ea îmi cumpără cadouri în permanenţă, dar îşi doreşte să-mi facă singură cadouri pentru că e talentată la desen, pictură şi are imaginaţie. De exemplu, ultima oară mi-a făcut o păpuşă în mărime naturală, din hârtie, a colorat-o singură, i-a făcut accesorii şi acela a fost cadoul meu”, ne-a spus cântăreaţa.

Pe plan profesional, urmează o perioadă plină:  îşi lansează următoarea piesă care se numeşte “Iubire pe acte”, un videoclip, dar şi  o melodie nouă cu Andre şi concert la Berăria H în octombrie. 

Andreea Bălan se mărită cu George Burcea 

image

Pe 15 septembrie e nuntă mare în familia “Andre”. Andreea Bălan (35 de ani) şi George Burcea (31 de ani) fac nuntă mare după o logodnă ca în filme în 2017, precum cea din serialul “Sunset Beach”. Ei au împreună două fetiţe minunate, Ella şi Clara Maria. Toată lumea stă cu ochii pe celebrul cuplu, în special pe Andreea Bălan care şi-a aranjat nunta până în cele mai mici detalii, de la locaţie la rochiile de mireasă. Însă toţi vor să ştie dacă Andreea îşi va invita tatăl, pe Săndel Bălan, cel care a făcut-o vedetă. Pe 1 septembrie impresarul şi-a aniversat ziua de naştere şi unul dintre cadourile primite fiind un costum de nuntă pentru viitorul eveniment.    

image

Citește și:

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, mai scumpe împreună decât separat: cât câștigă la un concert

Vară plină pentru Andreea Bălan: reface trupa Andre, se mărită şi îşi botează fiica cea mică

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
barbat arestat jpeg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf