Andreea Bănică a împlinit 42 de ani de viață și 12 ani de la nuntă. Lucian a furat-o din brațele vărului său


    Andreea Bănică și Lucian Mitrea, în ziua nunții lor, acum 12 ani. Solista a fost mireasă chiar de ziua eifoto: Click!
Andreea Bănică și Lucian Mitrea, în ziua nunții lor, acum 12 ani. Solista a fost mireasă chiar de ziua eifoto: Click!

Zi specială pentru Andreea Bănică! Duminică, 21 iunie, solista a împlinit 42 de ani de viață și 12 ani de la nunta cu impresarul Lucian Mitrea. Interesant este că în aceeași zi este născută și fosta ei colegă din trupa Blondy, Cristina Rus. Aceasta din urmă a împlinit vârsta de 39 de ani. Andreea Bănică a scris pe Instagram un mesaj de dragoste pentru primul și singurul bărbat din viața ei.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în adolescență, urmând amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. "El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu, clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele dintr-a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colegă, m-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Că să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. A durat câteva luni până când Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga fitile vărului său să renunțe la mine. Lucian venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele. Făcând asta ceva timp, m-am îndrăgostit", scrie Andreea Bănică pe blogul ei. 

Așa arătau Andreea Bănică și Lucian Mitrea când s-au îndrăgostit
Așa arătau Andreea Bănică și Lucian Mitrea când s-au îndrăgostit

În cele din urmă, povestea de dragoste a prins contur și iată cum a ajuns Andreea să fie fericită și azi lângă primul și singurul bărbat din viața ei. "Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul și tatăl copiilor mei".

Andreea și Lucian au o familie superbă
Andreea și Lucian au o familie superbă

Andreea Bănică a fost mireasă de ziua ei

Azi, 21 iunie, Andreea Bănică a împlinit 42 de ani și tot azi a bifat 12 ani de la cununia religioasă. "Anul acesta împlinim 23 de ani de relație și, astăzi, 12 de la nuntă. Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi... Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică", a scris Andreea pe Instagram.

Citește și:

Andreea Bănică spune adevărul despre Blondy şi Exotic

Cât a costat de fapt ţinuta de botez a Andreei Bănică! Adevărul a ieşit la iveală

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
agnelli andrea epa efe h 55456952 jpeg
Virgil Musta
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău