Andreea Ibacka are o temere înainte de a naște: «Stau cu frica în sân»

Ultima actualizare:
Andreea Pătrașcu și Cabral Ibacka s-au căsătorit în iunie 2011
Andreea Pătrașcu și Cabral Ibacka s-au căsătorit în iunie 2011

Andreea Ibacka mai are puțin până va deveni mămică pentru prima dată, iar sentimentele prin care vedeta trece sunt unice și o fac radieze de fericire. Cum nu mai este mult timp până își vor strânge fetița în brațe, Andreea și Cabral au început deja să se gândească la nume pentru cea mică, însă se pare că nu prea reușesc să se pună de acord. Dacă acum ceva timp actrița anunța că s-ar putea să fi ales deja numele micuței, iată că acum a recunoscut că, momentan, nu are „nimic”.

Actrița a mărturisit pentru prima oară, în cadrul unui interviu, că se confruntă cu o mică temere înainte de mult-așteptatul eveniment. Se pare că frica vedetei are strânsă legătură cu numele pe care ea și Cabral i-l vor pune micuței lor. Cum cuplul nu s-a hotărât încă asupra acestui aspect, Andreea speră ca partenerul ei să nu ia această decizie de unul singur, și să-i pună fetiței un nume „surpriză”. 

„Dar încă n-avem nimic, nici măcar o listă scurtă. De fapt, și dacă ar fi să zicem că am găsit, se pare că n-o facem amândoi în același timp. Ba chiar mărturisesc că stau puțin cu frica în sân. Să nu se ducă amețitul să declare copila fără voia mea, încă din maternitate, și să-mi facă vreo surpriză”, a declarat Andreea Ibacka pentru revista Unica


    Andreea Pătrașcu și Cabral Ibacka s-au căsătorit în iunie 2011foto: arhivă Click!
Andreea Pătrașcu și Cabral Ibacka s-au căsătorit în iunie 2011foto: arhivă Click!

„Acum...na belea pe capul nostru, prenumele! Știm că vrem unul singur. Dar am trecut prin zeci de liste deja, fără prea mult spor. Tot așteptăm să întâlnim numele acela care să ne facă să spunem: Asta e! (..) Da, cum ar fi să-i spunem..Bercenia?”, a adăugat și Cabral, la glumă, pentru sursa anterior menționată.

Deși nu s-au hotărât încă asupra numelui fetiței, se pare că atât aceștia, cât și prietenii lor apropiați, au o modalitate de o alinta pe cea mică, până când aceasta va veni pe lume. „Avem în schimb o poreclă tare simpatică, pe care toți prietenii noștri o folosesc deja. Probabil va dăinui în timp… Petunia”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka. 

Ce nume voia inițial să-i pună Andreea Ibacka fetiței ei

„Apropo, s-ar putea ca taman zilele trecute să-ți fi ales numele. Ne-a dat prietena Monica temă de gândire pentru fetița ei – care e deja pe drum – și mi-am dat seama că-s șanse mari că tu să fii Rania. Nici Monicăi nu i-am spus, de teamă să nu-i placă prea tare ideea mea și să mi-o ia înainte. Draga mea, să știi că visez la tine de când mă știu. Mi te închipui cu bucle blonde, ca mine, și cu niște ochi albaștri, la fel ca ai mei. Ei bine, draga mea, pentru că n-o să arăți așa nu-i vina mea, e a lui taică-tu, să știi!”, a scris Andreea în urmă cu ceva timp, pe blogul personal, într-o scrisoare adorabilă destinată fetiței ei. 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net