Andreea Ibacka, petrecere pentru bebelușul din burtică! Ce tort neobișnuit a avut!

Ultima actualizare:
Andreea și Majda, alături de tortul făcut din scutece
Andreea și Majda, alături de tortul făcut din scutece

Andreea Ibacka a avut parte de o petrecere de neuitat pentru fetiței pe care urmează să o aducă pe lume peste doar o lună! Prietenele apropiate ale vedetei au pus la cale petrecerea surprizăpentru au sărbătorit în cinstea venirii pe lume a celei mici. Împrumutând acest obicei american, vedeta a avut parte și de un tort creat în spiritul petrecerii, puțin cam neobișnuit, totuși. Iată despre ce este vorba!

Andreea Ibacka și Cabral trec prin una dintre cele mai frumoase perioade, pregătindu-se pentru momentul mult așteptat, în care actrița va aduce pe lume primul copil al cuplului. După ce a aflat că este însărcinată, actrița parcă radiază de fericire, iar acest lucru se observă în toate activitățile sale. Deși cei doi nu s-au hotărât încă asupra numelui bebelușului, Andreea a avurt parte de o petrecere pentru fetița ei, chiar dacă este încă în burtică.

Prietenele Andreei au organizat un „Baby Shower”

Acest obicei este împrumutat de la americani, care numesc aceste peteceri „Baby Shower” și au ca scop sărbătorirea în avans a noului membru al familiei. Cum multe dintre tradițiile de peste hotare ajung și la noi, Andreea Ibacka a avut parte de un Baby Shower pentru fetiţa ei, alături de toate prietenele sale bune.


    Andreea i-a organizat fetiței ei o petrecereFoto Instagram
Andreea i-a organizat fetiței ei o petrecereFoto Instagram

Printre acestea s-a numărat şi Majda, noua prezentatoare a emisiunii „Agenţia Vip”. Chiar Majda a fost cea care le-a arătat fanilor tortul primit de Andreea, care a nu a fost, însă, vreo specialitate culinară. Tortul a fost făcut din scutece, iar în vârful său a fost aşezată o păpuşă ce, probabil, o înfățișa pe fetița ce urmează se nască.

Andreea Ibacka va naște la finalul lunii noiembrie a acestui an
Andreea Ibacka va naște la finalul lunii noiembrie a acestui an

Când vine pe lume bebelușul Andreei Ibacka și al lui Cabral 

Andreea a împărtășit cu admiratorii ei data estimativă când va veni pe lume bebelușul ei. Aceasta a povestit, într-o notă amuzantă, că până atunci se ocupă de șantierul de acasă. „Bebelușul pe care îl iubim deja va veni în familia noastră la sfârșitul lunii noiembrie. Până atunci ne distrăm cu molozul de acasă și dăm acatiste să terminăm șantierul în timp util. Dar de ce s-o îndulcesc..nici noi nu credem că este viabil. Cu toate acestea, suntem relaxați și zâmbitori din cale afară. Fără medicație. Apropo de simptomatologie prin simpatie manifestată în cuplu”, scrisese Andreea Ibacka, în urmă cu ceva vreme, pe blogul personal.

Andreea i-a organizat fetiței ei o petrecere
Andreea i-a organizat fetiței ei o petrecere

La ce nume s-a gândit Andreea Ibacka pentru fetița ei

„Apropo, s-ar putea ca taman zilele trecute să-ți fi ales numele. Mi-am dat seama că-s șanse mari că tu să fii Rania. Draga mea, să știi că visez la tine de când mă știu. Mi te închipui cu bucle blonde, ca mine, și cu niște ochi albaștri, la fel ca ai mei. Ei bine, draga mea, pentru că n-o să arăți așa nu-i vina mea, e a lui taică-tu, să știi!”, a scris Andreea în urmă cu ceva timp, pe blogul personal, într-o scrisoare adorabilă destinată fetiței ei. Totuși, de atunci, cei doi viitori părinți s-au tot „ciondănit” în privința numelui bebelușului.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net