Andreea Mantea, despre relația pe care o are cu mama ei: «Este extrem de sensibilă, dar şi foarte puternică»

image
Andreea Mantea, alături de fiul ei, David

Telespectatorii Kanal D sunt martori la emoțiile, întâmplările și evenimentele pe care Andreea Mantea le trăiește zi de zi, transpuse în reality-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”. Dacă pe Andreea Mantea o cunoaște o țară întreagă, foarte puțini au avut ocazia de a o cunoaște pe mama vedetei. Iată ce cuvinte de laudă are la adresa ei.

Andreea Mantea a povestit cum s-a adaptat mama ei, în lumina reflectoarelor, cu atât mai mult cu cât camerele de filmat o însoțesc pretutindeni pe vedetă, fie că se află acasă, alături de membrii familiei, petrece clipe de relaxare la cumpărături sau colindă locurile fascinante ale țării. 

Andreea Mantea a oferit o imagine completă a mamei sale, caracterizând-o în cel mai impresionant mod, mărturisind că aceasta i-a fost alături la tot pasul, în toate clipele dificile pe care le-a traversat de-a lungul timpului și toate bucuriile care i-au adus împlinire.  

image
Andreea Mantea, alături de fiul ei, David

“A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost și blanda, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel ca mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul. Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a spus Andreea Mantea.

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg