Andreea Marin a ajuns pe masa de operație. Cum se simte acum vedeta

image
Andreea Marin a ajuns pe masa de operațieFoto Instagram

Andreea Marin a ajuns pe mâna doctorilor și a fost operată de curând din cauza unor probleme la coloană pe care le-a avut timp de mai mulți ani. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut la coloană, dar și despre cum se simte în prezent.

Andreea Marin a fost pe masa de operație și a fost operată în urma unei probleme pe care a avut-o la coloană, problemă care i-a făcut mult rău. Ea a publicat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, imagini din sala de operație, iar mesajul ăpublicat de ea a emoționat mulți oameni.

Ce problemă medicală a avut Andreea Marin

Prietenii virtuali ai Andreei Marin i-au scris multe mesaje de îmbărbătare. Vedeta se simte bine acum și este fericită că a avut în sfârșit curajul de a se lăsa pe mâna doctorilor.

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!' a scris Andreea Marin pe Instagram.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
piscina borcea pelinel jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
livia graur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg