Andreea Marin, apari╚Ťie r─âv─â╚Öitoare f─âr─â sutien! ╚śi-a expus bustul ├«ntr-un decolteu interminabil

6 martie 2017
simeon stalpnicul png
Andreea Marinfoto: Arhiva Personal─â

Se vede c─â a revenit pe ÔÇ×pia╚Ť─âÔÇŁ! Andreea Marin a spart ghea╚Ťa dup─â divor╚Ť, cu o ╚Ťinut─â cu care le-a reamintit reprezentan╚Ťilor sexului opus c─â este o femeie liber─â.

Cum altfel s─â fac─â acest lucru dec├ót cu un decolteu interminabil? Vedeta ╚Öi-a expus s├ónii de poveste ├«ntr-un sacou r─âv─â╚Öitor, pe sub care a ales s─â nu poarte un sutien. Andreea Marin a optat pentru aceast─â ╚Ťinut─â pentru o apari╚Ťie televizat─â la ProTV, cu numai c├óteva ore ├«nainte de debutul concursului ÔÇ×Uite cine danseaz─â!ÔÇŁ.

simeon stalpnicul png
Dup─â divor╚Ť, Andreea Marin a spart ghea╚Ťa cu un decolteu interminabilfoto: Arhiva Personal─â

Cu toate c─â a sperat s─â fac─â senza╚Ťie cu sacoul decoltat, ÔÇ×Z├ónaÔÇŁ a primit o sumedenie de comentarii negative pe Facebook, unde a publicat imagini cu ╚Ťinuta. ÔÇ×E╚Öti frumoas─â, Andreea, superb─â, dar genul asta cu sacouri nu te avantajeaz─â deloc, e horror. Pune ceva calumea pe tine, corp ai perfectÔÇŁ, i-a transmis o prieten─â virtual─â. ÔÇ×├Ämi pare r─âu, dar parc─â e╚Öti o curc─â... p─âcat c─â ╚Öi tu ai haine frumoase, dar dantela ╚Öi voalul (...) nu se potrivescÔÇŁ, i-a scris o alta.

simeon stalpnicul png
Sacoul nu a fost pe placul tuturor admiratoarelor Andreeifoto: Arhiva Personal─â

Pe de alt─â parte, nici complimentele nu au lipsit. ÔÇ×Aveai stilul t─âu, de frumuse╚Ťe potolit─â, clasic─â, dar acum e╚Öti vulcanic─â. Doamne, ce-mi place, parc─â ai fost ├«nghe╚Ťat─â ani ├«n ╚Öir, iar acum s-a n─âscut o alt─â Andreea. Numai z├ómbetul ╚Öi r├ósul ╚Ťi-au r─âmas neschimbateÔÇŁ, a comentat o admiratoare.

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg