Andreea Marin, din nou în sala de fitness, la o lună de la operația la coloană!

image
Andreea Marin, alături de antrenorul de fitness Flavius Ursachi

Andreea Marin a ajuns în urmă cu aproximativ o lună pe mâna medicilor, pentru a rezolva o problemă de sănătate cu care vedeta se confrunta de ceva vreme. După ce a acuzat dureri în zona coloanei, doctorii au decis că aceasta are nevoie de o intervenție chirurgicală. Starea de sănătate a prezentatoarei TV este în prezent una bună, Andreea urmând un program strict în vederea recuperării postoperatorii.

În luna noiembrie a acestui an, Andreea Marin a ajuns pe masa de operație, pentru o intervenție chirurgicală în zona spatelui. După operația la coloană, vedeta a anunțat că starea sa de sănătate este una bună, iar în prezent aceasta urmează un program care o ajută să se recupereze complet. Andreea Marin a apelat la serviciile unui instructor sportiv, care o ajută să obțină o siluetă de invidiat, fără să pună prea mare presiune pe zona operată recent.

image
Andreea Marin a revenit la sport, după operația la coloană

Andreea Marin face sport după operația la coloană

Andreea Marin face din nou sport după operaţia la coloană, vedeta începând recuperarea cu ajutorul unui antrenor personal. Deși la început s-a deplasat cu greutate după operația la coloană, fosta prezentatoare TV și-a reluat la foarte scurt timp activitatea profesională, și, începând cu această săptămână, și orele de sport. Exercițiile sunt atent supravegheate de către instructor, având în vedere că vedeta se află în plin proces de recuperare.

image
Andreea Marin, alături de antrenorul de fitness Flavius UrsachiFoto Instagram

„Suntem încântați că doamna Andreea Marin a ales din nou Bodyshape pentru a obține forma fizică dorită. În prezent, se recuperează cu exerciții ușoare, pentru a-și recapătă tonusul, forța și rezistența musculară. Majoritatea exercițiilor sunt permise în recuperare cu excepția celor care acționează direct asupra zonei operate pentru a facilita cicatrizarea și refacerea pielii”, a declarat cel ce se ocupă de antrenamentul vedetei.

„Prima oră de mișcare după două săptămâni și jumătate de pauză de recuperare după operație. Uitasem să respir! Tare bine e după sport, chiar și în varianta mai ușoară. Mulțumesc, Flavius Ursache, îmi promit mie însămi să revin la antrenamentele individuale la fiecare două zile și să mă reintegrez în grupul energic al Bodyshape de lunea viitoare! Am zis cu convingere și voce tare, să nu pot da înapoi!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg