Andreea Marin, din nou pe mâna doctorilor! «Tendonul lui Ahile a cedat»

15 februarie 2019
image
Andreea Marin a avut nevoie de îngrijire medicală după ce s-a accidentat în sala de fitness

Deși abia a scăpat de pe masa de operație, în urma intervenției chirurgicale suferite la coloană în urmă cu câteva luni, iată că Andreea Marin are din nou nevoie de ajtorul medicilor. Dacă fosta prezentatoare TV s-a refugiat în sport după incident și era nelipsită din sala de fitness, pentru a se recupera cât mai rapid, iată că tot exercițiile fizice sunt cele care au dus-o din nou în cabinetul doctorilor.

Andreea Marin a ajuns din nou pe mâna kinetoterapeutului, după ce a avut parte de un mic incident neplăcut în sala de fitness. Pentru că vedeta nu și-a făcut încălzirea corectă înaintea începerii antrenamentului, s-a accidentat în momentul în care și-a început seria de exerciții fizice. Tendonul lui Ahile a cedat, iar fosta prezentatoare TV a avut asistată de o echipă de medici, pentru îngrijire medicală. 

Andreea Marin, imobilizată o zi la pat după ce s-a accidentat la sala de fitness

„Zâna” a dezvăluit că fost nevoit să stea o zi în pat, bandajată la picior. „Din seria „grabă strică treaba” sau „așa nu, nu faceți ca mine!”: în loc să îmi încep ziua la sală de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de doctor și kinetoterapeut, care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face incălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. 

La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a două zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelusul șchiop”, abia puneam piciorul în pămant, nici gând să mai pot merge de o săptămană la sport, adio tocuri..uite-așa! Am înlocuit incălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie invătătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiti că și mine. 

image
Andreea Marin a avut nevoie de îngrijire medicală după ce s-a accidentat în sala de fitnessFoto: Instagram

Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare. Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept să mă întorc la mișcare, dar „împachetată” temeinic de acum înainte. Mea culpa! Și mulțumesc pentru grijă minunatei echipe”, a explicat vedeta în mediul online. 

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, a început noul an cu mult sport, după ce 2018 i-a adus câteva probleme de sănătate, pe care aceasta a fost nevoită să le trateze prin intermediul unei intervenții chirurgicale la coloană. Vedeta a început noul an în forță, depunând mult efort fizic la sala de fitness, pentru a-și menține silueta ca de balerină, iar la scurt timp, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” s-a apucat și de o cură de detoxifiere a organismului.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
18 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lili sandu png
18 JPG
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png