Andreea Marin, vis tulburător cu mama ei și Violeta. Moment greu în emisiunea lui Denise Rifai

Ultima actualizare:

    Andreea Marin a fost invitata lui Denise Rifaifoto: captură Kanal D
Andreea Marin a fost invitata lui Denise Rifaifoto: captură Kanal D

Andreea Marin (47 de ani) a făcut confesiuni sfâșietoare despre moartea mamei sale, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Avea doar 9 ani când și-a pierdut mama într-un cumplit accident de mașină.

“M-am suparat pe Dumnezeu pentru că nu am înțeles. Eram un copil de 9 ani și mi-era imposibil să înțeleg cum o mamă frumoasă ca a mea trebuie să se stingă la 36 de ani, în brațele copilului ei”, a povestit vedeta, cu ochii în lacrimi, la Kanal D. Revolta copilei care și-a pierdut mama într-un mod tragic a durat însă doar doi ani. ”După doi ani am avut un alt moment greu, nu de aceeași amploare, și am zis fără să-mi dau seama: Doamne ajută! Și Dumnezeu atât a așteptat și m-a ajutat”, a mai spus vedeta tv.


    Mama Andreeei Marin
Mama Andreeei Marin

“Am primit semne de la mama”

Ani de zile după ce și-a pierdut mama, Andreea Marin a primit semne de dincolo de la ființa care i-a fost luată mult prea devreme. “Sunt foarte multe semne. O să spun doar unul. Fetița mea era mică, la primii pași copiii își sperie părinții. Ca mamă eram speriată ca fetița să nu cadă pe scări. Ajunsesem să visez noaptea. Într-o noapte însă totul s-a terminat. Am visat că fetița mea, fiind în capul scărilor, a căzut pe scări de lângă mine. Mama era la capătul de jos al scărilor și mi-a spus: <stai liniștită, nu se întâmplă nimic atâta timp cât sunt eu aici>. Atunci am știut că fetița mea e în siguranță, pentru că avea un înger păzitor! Și nu s-a întâmplat nimic”, a mai povestit Andreea Marin. Pentru a depăși tragedia trăită în copilărie, Andreea Marin a apelat la ajutorul psihologului. “Am avut un terapeut care m-a ajutat să-mi recapăt copilăria furată”, a mai spus vedeta.

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net