Andreea Marin, vis tulburător cu mama ei și Violeta. Moment greu în emisiunea lui Denise Rifai

25 august 2021
image
Andreea Marin a fost invitata lui Denise Rifaifoto: captură Kanal D

Andreea Marin (47 de ani) a făcut confesiuni sfâșietoare despre moartea mamei sale, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Avea doar 9 ani când și-a pierdut mama într-un cumplit accident de mașină.

“M-am suparat pe Dumnezeu pentru că nu am înțeles. Eram un copil de 9 ani și mi-era imposibil să înțeleg cum o mamă frumoasă ca a mea trebuie să se stingă la 36 de ani, în brațele copilului ei”, a povestit vedeta, cu ochii în lacrimi, la Kanal D. Revolta copilei care și-a pierdut mama într-un mod tragic a durat însă doar doi ani. ”După doi ani am avut un alt moment greu, nu de aceeași amploare, și am zis fără să-mi dau seama: Doamne ajută! Și Dumnezeu atât a așteptat și m-a ajutat”, a mai spus vedeta tv.

image
Mama Andreeei Marin

“Am primit semne de la mama”

Ani de zile după ce și-a pierdut mama, Andreea Marin a primit semne de dincolo de la ființa care i-a fost luată mult prea devreme. “Sunt foarte multe semne. O să spun doar unul. Fetița mea era mică, la primii pași copiii își sperie părinții. Ca mamă eram speriată ca fetița să nu cadă pe scări. Ajunsesem să visez noaptea. Într-o noapte însă totul s-a terminat. Am visat că fetița mea, fiind în capul scărilor, a căzut pe scări de lângă mine. Mama era la capătul de jos al scărilor și mi-a spus: <stai liniștită, nu se întâmplă nimic atâta timp cât sunt eu aici>. Atunci am știut că fetița mea e în siguranță, pentru că avea un înger păzitor! Și nu s-a întâmplat nimic”, a mai povestit Andreea Marin. Pentru a depăși tragedia trăită în copilărie, Andreea Marin a apelat la ajutorul psihologului. “Am avut un terapeut care m-a ajutat să-mi recapăt copilăria furată”, a mai spus vedeta.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png