Andreea Marin, «Zână» pentru hoţii care i-au spart casa?

Ultima actualizare:

    Andreea şi Tuncay  nu erau acasă  când hoţii au dat spargerea
Andreea şi Tuncay nu erau acasă când hoţii au dat spargerea

Mai puţini ani după gratii şi fără datorii faţă de „Zână”. Asta au decis, miercuri (12 octombrie), judecătorii în cazul a trei dintre hoţii care i-au spart casa Andreei Marin anul trecut. Magistraţii au fost de acord cu contestaţiile depuse atât de spărgători, cât şi de vedetă, la sentinţa care îi trimitea ani buni în puşcărie pe infractori.

„Nu vă ascund faptul că nu îmi face nici o plăcere un astfel de proces şi nu am nici o satisfacţie să ştiu că nişte oameni vor fi închişi în urma acestuia. Ba chiar am fost tentată să îi iert şi să trec peste acest incident, dar din punct de vedere moral nu am putut să fac asta”, declara Andreea Marin pentru Click!, în luna aprilie, atunci când hoţii au fost condamnaţi pentru furt şi au primit pedepse dure.


    Hoţii au participat  anul trecut la o  reconstituire, la  vila din Pipera
Hoţii au participat anul trecut la o reconstituire, la vila din Pipera

Numai că la câteva zile după sentinţă, atât trei dintre spărgători, cât şi „Zâna” au contestat decizia magistraţilor. Miercuri, bărbaţii care au jefuit în luna august a anului trecut vila din Pipera, în care locuiesc Andreea Marin şi soţul ei, Tuncay Ozturk, au primit o veste incredibilă.Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti le-au admis cererile tuturor şi au decis că hoţii să stea mai puţini ani după gratii. Astfel, lui Dragoş Cristea, zis „Soare”, i-a fost redusă pedeapsa cu un an şi va executa 3 ani şi 6 luni de închisoare, Marian Stănică, zis „Moflea”, a primit 2 ani şi 6 luni închisoare în loc de 4, iar Georgian Costache, zis „Moldoveanu”, va executa şi el mai puţin din pedeapsă, adică 3 ani în loc de 4.

Şi asta nu e tot. Cei trei hoţi au scăpat şi de datoriile pe care le aveau faţă de vedetă. Judecătorii au fost de acord cu faptul că prejudiciul a fost recuperat integral şi au înlăturat „obligarea inculpaţilor în solidar la plata sumei de 1.000 lei, reprezentând daune materiale şi 1.300 lei daune morale către partea civilă Ozturk Andreea Violeta”.

Alţi hoţi, arestaţi după ce s-au folosit de numele ei

Numele de Andreea Marin pare să fie extrem de „ofertant” pentru infractori. În urmă cu două zile, patru persoane extrem de inventive au creat conturi fictive pe Internet pe numele “Zânei”, dar şi ale altor vedete (Teo Trandafir, Iulia Vântur, Stela Popescu, Rodica Popescu Bitănescu). Infractorii foloseau aceste conturi pentru a cere bani în scopuri umanitare. Astfel, în ultimii ani, ei au reuşit să strângă 35.000 de euro de la peste 270 de persoane, oameni de bună credinţă, care s-au grăbit să ajute aşa- zisele cazuri grave. În realitate, erau doar nişte poveşti inventate şi frumos „împachetate”.

Click! spune

În noaptea de 22 august 2015, hoţii au intrat în curte prin spatele vilei, care dă în „câmp”, şi au forţat un geam cu o rangă. Apoi, au pătruns liniştiţi în livingul de la parter, dotat cu cameră de supraveghere, dar care nu funcţiona.  Camerele funcţionale din casă au reuşit să surprindă câteva secvenţe cu hoţii, importante pentru ancheta poliţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (3) jpg
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
Ce probleme de sănătate are Antonia și cum le rezolvă!
image
actualitate.net
image
actualitate.net