Arşinel a făcut atac cerebral? «Nu mi-am recunoscut nici fiul»

Ultima actualizare:

    Arșinel a luat o pauză de la scena teatrului până își rezolvă problema de sănătate
Arșinel a luat o pauză de la scena teatrului până își rezolvă problema de sănătate

Alte probleme de sănătate pentru marele actor Alexandru Arşinel. Maestrul în vârstă de 80 de ani a ajuns la spital luni, cu salvarea, pentru că a avut o cădere de tensiune. Dar se pare că a fost mult mai grav. ”Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu”, ne-a povestit Arşinel care a suferit pierderi de memorie în momentul respectiv.

Alexandru Arşinel (80 de ani) a trecut pe lângă moarte luni. Pentru că i se făcuse rău, actorul a chemat ambulanţa şi a fost dus la Spitalul “Alexandru Obregia” din Capitală. Marele actor a avut o cădere de tensiune de la un medicament şi a fost internat de urgenţă. A fost ţinut în spital în noaptea de luni spre marţi, avea tensiunea 8 cu 6, a fost pus la aparate, iar a doua zi s-a simţit mai bine.

„Sunt colegi care la vârsta asta îşi permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta neplăcut. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Medicii mi-au recomandat un medicament şi eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă pentru că mă dezhidratasem. Mi-au spus că am pierdut multe săruri şi asta afectează inima. Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arşinel marţi seară la Antena Stars.

Marele actor Alexandru Arşinel mai are puterea să facă haz de necaz şi se compară cu pistoanele de la o maşină care se blochează. „Organismul este o maşinărie, dacă motorul se îneacă nu mai merge nimic. Aşa e şi inima. Inima nu a mai oxigenat creierul”, ne-a spus actorul.

Medicii au vrut să-l ţină în spital, însă Alexandru Arşinel a dorit să plece acasă. Contactat de Click!, ieri, actorul spune că este mult mai bine, însă şi-a luat liber pentru câteva zile. ”Sunt acasă în pat. Mi-am luat liber să-mi revin. Am avut o mare cumpănă, dar acum mă simt mult mai bine. Abia aştept vacanţa la 1 august să mă odihnesc şi să plec la casa de la Sinaia”, ne-a mărturisit actorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net