Aşa arată Mihai Călin, la 23 de ani de la «Ştii şi câştigi!»

Ultima actualizare:
1995. În anii de debut, la PRO TV
1995. În anii de debut, la PRO TV

Mihai Călin a cunoscut celebritatea în 1995, când a prezentat show-ul ”Ştii şi câştigi!”, de la PRO TV. Actorul are şi acum agenda de lucru plină: joacă la Teatrul Naţional şi a fost distribuit în telenovela ”Fructul oprit”, de la Antena 1. Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, pe stradă. Deşi a schimbat prefixul, actorul de top ştie să fenteze trecerea timpului.

Mihai Călin (50 de ani)  munceşte mult şi doarme puţin, aşa că are nevoie, dimineaţa, de un energizant. Actorul a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea dintr-o cafenea, după care s-a urcat la volanul maşinii parcate la câţiva paşi distanţă, gonind pe străzile din Bucureşti.

Era îmbrăcat în ţinută sport,  blugi şi un sacou care îi masca kilogramele în plus: “Încerc să mai fac sport, merg de trei ori pe săptămână la sală, lucru pe care trebuia să îl fac de când eram mult mai tânăr. Nu fac eforturi culinare colosale ca să mă menţin, asta să fie clar. Nu am un program stabil când vine vorba de muncă, totul este în funcţie de perioadă. Sunt săptămâni când am şi câte două-trei zile libere şi sunt zile când muncesc câte zece-douăsprezece ore pe zi”, ne-a zis el.


    1995. În anii de debut, la PRO TVFoto: Publimedia
1995. În anii de debut, la PRO TVFoto: Publimedia

Dacă e să dăm timpul înapoi, vă amintiţi, cu siguranţă,  debutul lui în televiziune, de acum 23 de ani. A prezentat la PRO TV emisiunile ”Ştii şi câştigi!” şi “Roata norocului”.  Charisma şi lecţiile de actorie i-au fost de mare ajutor şi pe micul ecran, reuşind într-un timp foarte scurt să  cucerească telespectatorii.

După ce a lucrat la PRO TV, televiziune din cadrul celui mai mare trust media din România, iată că acum îl puteţi vedea în telenovela ”Fructul oprit”, alături de nume mari, Maia Morgenstern, Adrian Titieni şi Carmen Tănase. Iar pe 12 noiembrie, de la orele 19.00, el vă aşteaptă la piesa ”Prenumele”, de la Palatul Naţional al Copiilor, din Bucureşti.

Dar Mihai figurează şi pe afişul unor spectacole ale Teatrului Naţional: ”Nebun din dragoste” şi ”O scrisoare pierdută”, în rolul lui Ştefan Tipătescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net