Aşa se protejează vedetele noastre de răceală

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi ştie să-şi facă tot  felul de băuturi vitaminizante
Laura Cosoi ştie să-şi facă tot felul de băuturi vitaminizante

Sunt persoane publice, trebuie să participe la evenimente, să apară la televizor, să urce pe scenă, astfel că nu îşi permit să se îmbolnăvească, să-şi piardă vocea. De aceea, „lucrează” intens la întărirea imunităţii. Fiecare vedetă are metodele ei şi susţine că nici nu îşi mai aduce aminte când a răcit ultima dată.

Laura Cosoi îşi face freshuri din legume şi fructe. Actriţa ştie o mulţime de reţete sănătoase de mâncăruri cu legume, deserturi şi freshuri cu fructe.

Nu degeaba a primit o recunoaştere tocmai la Frankfurt, pentru cartea lansată de ea, “Rămâi la masă”. O reţetă pe care ne-o recomandă în această perioadă este crema de goji, gata în 5 minute. A măcinat într-un blender o jumătate de cană de goji, a adăugat 6 banane şi a îndulcit cu o lingură de miere. “Îmi mai fac multe fresh-uri de portocale cu grepfrut, de morcovi cu măr şi ghimbir şi multe alte combinaţii. Apoi, în fiecare dimineaţă iau o lingură de cătină cu miere şi ghimbir, precum şi spirulină – praf pe care îl adaug în băuturi sau iaurturi. Dacă am probleme cu vocea, consum miere cu lămâie şi iau pastile cu propolis”, spune Laura.

Gheorghe Zamfir bea ceaiuri “cât cuprinde”

Un alt iubitor al vieţii sănătoase este Gheorghe Zamfir. Maestrul face zilnic sport, iar alimentaţia zilnică este formată din legume, fructe, peşte şi tot felul de seminţe. În fiecare zi ia pe stomacul gol câte o lingură de cătină amestecată cu miere şi bea o mulţime de ceaiuri din plante medicinale. “Îi place să combine tot felul de plante, îşi face adevărate cocktailuri din ceaiuri. Nu a mai răcit de trei ani”, spune  Nicoleta Beca, iubita maestrului Gheorghe Zamfir.

Monica Davidescu mănâncă zilnic 10 nuci

Are un adevărat ritual, dimineaţa: mai întâi bea, pe stomacul gol, un pahar cu apă călduţă, amestecată cu suc de lămâie. Apoi ia un sirop de goji şi un comprimat de vitamina C. Porţia de vitamine nu s-a terminat. De 3-4 ori pe săptămână îşi mai face un shake dintr-o banană sau un măr, amestecat cu bobiţe de cătină, toate puse în blender. De asemenea, în fiecare zi mănâncă 10 nuci, valoroase pentru uleiurile bune pe care le conţin. “Să fii bolnav este un lux în ziua de azi. Eu mă duc la teatru şi răcită, dacă se întâmplă, asta e”, spune Monica Davidescu.

Florentina Opriş umblă cu salata după ea

Nici o zi fără salată pare a fi deviza prezentatoarei Kanal D, Florentina Opriş. Şi nu una, ci trei pe zi. Pune în ele morcov, sfeclă şi spanac sau salată verde. “O iau şi la pachet, într-o caserolă mică, uşor de purtat în geantă”, spune Florentina. De asemenea, tot de trei ori pe zi bea un amestec de apă cu scorţişoară şi lămâie, băutură detoxifiantă, care întăreşte imunitatea. “La 250 ml de apă pun o linguriţă de scorţişoară şi o jumătate de lămâie”, explică ea. Un alt ritual de la care nu se abate este să-şi înceapă ziua descuţă, în curte. Indiferent de temperatura de afară, prezentatoarea face mişcare 5 minute cu picioarele goale pentru că, spune ea, aşa activează toţi centrii reflexogeni din talpa piciorului, centri corespunzători tuturor organelor.

Adrian Daminescu face cure cu suplimente alimentare

Un client fidel al pieţelor de fructe şi legume şi al magazinelor naturiste, Adrian Daminescu duce o viaţă sănătoasă, iar asta se vede. A slăbit 12 kg în ultimul an şi se simte excelent. Partenera de viaţă a artistului, Dana, ne spune că de 10 ani Daminescu ia coenzima Q10 cu cătină pentru întărirea imunităţii şi ulei de şofrănel pentru scăderea colesterolului. Toate acestea în cure de 3 luni, cu o pauză de o lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net