Asta-i adevărata viaţă a Cristinei Bălan

Ultima actualizare:

    Cristina Bălan a ieşit  afară preţ de câteva secunde  pentru a-şi plimba căţelulFoto: Mihai Caliu
Cristina Bălan a ieşit afară preţ de câteva secunde pentru a-şi plimba căţelulFoto: Mihai Caliu

A stârnit deopotrivă simpatii şi antipatii, emoţii şi controverse, dar, peste toate, a impresionat cu performanţele de la “Vocea României”. A râs, a plâns şi a reuşit să ajungă la inima publicului cu celebra melodie “This Is My Life” (n.r. Asta e viaţa mea). Click! a surprins-o pe Cristina Bălan dincolo de camerele de luat vederi şi vă descrie o zi obişnuită din viaţa cântăreţei, acum mai bogată cu 100.000 de euro.

Vădit obosită şi încercănată. După zeci de nopţi nedormite şi o luptă crâncenă cu emoţiile, Cristina Bălan (34 de ani) se reface departe de ochii curioşilor. Şi unde altundeva decât în sânul familiei. De când a câştigat “Vocea”, cântăreaţa e scumpă la vedere. Cristina s-a baricadat în casă şi-şi petrece tot timpul alături de soţul ei Gabriel, de gemenii Toma David şi Matei Nikolas (2 ani şi 5 luni), dar şi de căţelul lor.

Cristina Bălan, în viaţa de zi cu zi

Se pare că singurătatea o ajută să digere succesul care a “lovit-o” peste noapte, dar şi să-şi vindece rănile sufleteşti pentru că, aşa cum însăşi a declarat, acuzaţiile şi cuvintele grele au durut-o foarte mult. Prezenţa ei la show-ul de la Pro a împărţit ţara în două. În timp ce unii au blamat-o, spunând că era deja o cântăreaţă consacrată, alţii i-au lăudat ambiţia şi talentul.


    Foto: Mihai Caliu
Foto: Mihai Caliu

De departe, cel mai aprig susţinător a fost chiar soţul ei, Gabriel. Tot el are grijă ca brunetei să nu-i lipsească nimic. Gabriel duce gunoiul şi face piaţa. El a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea dintr-un supermarket cu plasele de cumpărături. A luat lapte şi fructe pentru cei mici, dar şi o sticlă de băutură, cel mai probabil pentru a sărbători victoria soţiei. În timp ce soţul făcea piaţa, Cristina a ieşit preţ de câteva secunde în faţa blocului în care locuieşte, în Capitală, pentru a-şi plimba căţelul. În tot acest timp, a butonat neîncetat telefonul, urmărind probabil reacţiile oamenilor după marea finală de vineri, 18 decembrie. O finală care a făcut-o mai bogată cu 100.000 de euro, într-o zi cu totul şi cu totul specială. Şi asta pentru că, în aceeaşi zi, a aniversat trei ani de căsnicie, alături de Gabriel Bălan.

A fost antrenată de Tudor Chirilă

Fosta solistă Impact, care a fost antrenată de Tudor Chirilă, a impresionat în finală cu vocea sa. Ea a cântat piesa celor de la Queen, “The Show Must Go On”, melodia “This Is My Life” a lui Shirley Bassey şi cântecul “Vama Veche”, alături de Chirilă. Solista, care a câştigat “Vocea României” 2015, a avut parte şi de o depresie postnatală şi s-a luptat cu kilogramele în plus după naştere, însă a reuşit să treacă peste toate dificultăţile şi, la doi ani distanţă, a câştigat concursul organizat de Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net