Atac la Andreea Marin. "Fără TVR erai nimeni"

Ion popescu, liderul sindical al Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian
Ion popescu, liderul sindical al Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian

Salariaţii televiziunii publice sunt foc şi pară pe Andreea Marin după ce au aflat că fosta lor colegă ar putea obţine despăgubiri de 100.000 de euro de la TVR.

Cel care exprimă revolta angajaţilor TVR la adresa Andreei Marin e preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian, Ion Popescu, sub conducerea căruia se află şi Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV, SPUS TV. Liderul sindical a ţinut să-i reamintească divei de unde a plecat, apreciind că despăgubirile pretinse de la TVR sunt nejustificate în condiţiile în care instituţia se confruntă cu o criză financiară fără precedent.

"Înainte de orice, Andreea Marin nu ar trebui să uite că televiziunea publică a lansat-o şi a promovat-o ani la rând, iar fără TVR era nimeni, era doar Marin Andreea, nu o cunoştea nimeni. Dacă TVR a întrerupt colaborarea cu ea la începutul anului a fost doar din cauza situaţiei financiare dificile şi ar trebui să înţeleagă. Contractul ei e confidenţial, nu ştiu ce cifre conţine, însă nu poţi cere asemenea sume uriaşe când s-au dat sute de oameni afară şi se vorbeşte despre un nou val de restructurări. Dacă îşi respectă foştii colegi, Andreea îşi va reconsidera poziţia", a declarat Ion Popescu pentru ziarulring.ro.


    Ion popescu, liderul sindical al Confederaţiei Sindicale Naţionale MeridianFoto: ziarulring
Ion popescu, liderul sindical al Confederaţiei Sindicale Naţionale MeridianFoto: ziarulring

De la începutul anului, Andreea Marin şi-a trimis avocaţii la televiziunea publică să obţină despăgubiri după eliminarea din grilă a emisiunii "Preţuieşte Viaţa!" şi se află la un pas de victorie. "Aştept finalizarea demersului din partea TVR, pentru mine lucrurile sunt clare şi nu e niciun motiv să mai amânăm", declara vedeta în urmă cu puţin timp. Coordonatoarea cu atribuţii de director la Direcţia Programe a TVR, Irina Radu, a confirmat că cifrele joacă un rol important în discuţiile cu Andreea Marin, înţelegerea finală fiind gata de parafare.

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg