Avem înregistrarea! Cum vorbește Boureanu cu fiica lui: ”Poate te înscrii la școala de curve”

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu(43 de ani) şi fiica lui Ioana (15 ani)foto: arhiva personală
Cristian Boureanu(43 de ani) şi fiica lui Ioana (15 ani)foto: arhiva personală

Incredibil! Cristian Boureanu are un limbaj de mahala atunci când vorbește cu fiica lui. Click! a intrat în posesia unor înregistrări în care fostul politican își varsă toți nervii pe Ioana. N-a scăpat de „supărarea” lui Boureanu nici fosta nevastă, mama adolescentei rebele.

”La ora 11 telefonul se predă. Nu-ți convine, marș la mă-ta. Fă-ți bagajul și dispari”, urlă Cristian Boureanu, într-o discuție cu fiica lui, al cărei comportament pare să-l fi exasperat. Mereu calm, cu zâmbetul pe buze și elegant, Boureanu își dezvăluie  doar atunci când e în familie adevărata personalitate vulcanică. Preț de câteva minute, el urlă cât îl țin plămânii și înjură la fiecare trei cuvinte, fără să mai țină cont de „exemplul” pe care îl dă fiicei sale adolescente.

”Voi sunteți ok, nervii mei sunt praf...Nu mai vreau să văd pe nimeni din familia ta la mine în casă decât când vrea p...a mea”, strigă Boureanu, ajuns la capătul răbdării. Evident, vizată este și prima sa soție, Irina Boureanu, mama Ioanei. Despre ea, omul nu are deloc cuvinte de laude. ”Ia du-te cu mă-ta și fiți voi ocupate...Poate te înscrie vreun prieten de-al lui mă-ta la școala de curve. Dar nu-i nevoie, că te poți înscrie și singură. Te înscrie vreun coleg.  Umbli cu hoaște bătrâne ca mă-ta....o să ții minte, o să fii traumatizată toată viața. Asta e, mânca-ți-aș, să fii”, a răbufnit Boureanu.

Scandalurile dintre Cristi Boureanu (43 de ani) și fiica lui, Ioana (15 ani) au atins punctul culminant luni, când amândoi au ajuns la Poliție. Fata și-a acuzat tatăl că o bate și a dezvăluit că îi este frică să mai meargă acasă. În replică, fostul politician a explicat că adolescenta a fugit de acasă iar n-a făcut decât s-o caute prin București și să încerce să o ia înapoi la domiciliu. Boureanu o are pe Ioana în custodie de 12 ani, de când a divorțat de mama ei, Irina Boureanu.

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net