Averea Angelei Rusu s-a făcut scrum într-o oră

image
C├ónt─ârea╚Ťa de muzic─â de petrecere din Gherla a str├óns ├«n 20 de ani o avere frumu╚Öic─â

Afacerea de 650.000 de euro a c├ónt─âre┼úei Angela Rusu a fost mistuit─â de fl─âc─âri, s├ómb─ât─â, ├«n jurul pr├ónzului. Sala de evenimente care func┼úiona ├«ntr-o veche fabric─â situat─â ├«n Gherla ┼či care avea o capacitate de 400 de locuri a ars p├ón─â la temelii, ├«n ciuda faptului c─â cinci echipaje autospeciale ┼či patru echipaje ale Serviciului de Voluntari Situa┼úii de Urgen┼ú─â (SVSU) Gherla s-au chinuit s─â sting─â focul. ├Än seara respectiv─â trebuia s─â aib─â loc o petrecere mare!

├Än cei aproape 20 de ani de munc─â, Angela Rusu (44 de ani) a agonisit bani frumo┼či. O parte dintre ei i-a investit ├«ntr-o afacere care spera s─â ├«i asigure un trai decent ei ┼či familiei sale. Mai precis, artista originar─â din Gherla ├«mpreun─â cu so┼úul ei Marius Moldovan au cump─ârat o fabric─â veche, iar pe ruinele ei au ridicat un superb salon de evenimente, care are o capacitate de aproape 500 de locuri. 650.000 de euro au investit ├«n acest local situat ├«n ora┼čul natal al artistei ┼či a fost inaugurat cu mare ┼čtaif ├«n luna mai a acestui an.

image

Înainte de incendiu  Localul Angelei Rusu era cel mai cunoscut din zona Gherla jpeg
Înainte de incendiu. Localul Angelei Rusu era cel mai cunoscut din zona Gherla

Din p─âcate, businessul Angelei a ÔÇŁsupravie┼úuitÔÇŁ mai pu┼úin de opt luni ┼či asta pentru c─â weekendul trecut a fost f─âcut scrum ├«ntr-un incendiu izbucnit de la un scurt circuit produs la instala┼úia de climatizare. S├ómb─ât─â, ├«n jurul orelor 14.00, fl─âc─ârile au distrus ├«ntregul acoperi┼č, pe o suprafa┼ú─â de 1000 de metri p─âtra┼úi, dar ┼či interiorul localului de┼úinut de celebra interpret─â de muzic─â de petrecere. La ora respectiv─â, ├«n local erau prezen┼úi mai mul┼úi angaja┼úi care se ocupau de preg─âtirile pentru un eveniment la care erau a┼čteptate sute de persoane. Din fericire, incendiul nu a f─âcut victime, ci doar pagube materiale! Cinci autospeciale ┼či patru echipaje ale Serviciului de Voluntari Situa┼úii de Urgen┼ú─â (SVSU) Gherla s-au mobilizat ├«ncerc├ónd s─â sting─â fl─âc─ârile imense.

image

image
Dup─â incendiu. A┼ča arat─â salonul artistei dup─â incendiul devastator

ÔÇŁS├ómb─ât─â, orele 14.00 am fost anun┼úa┼úi prin num─ârul de urgen┼ú─â 112 cu privire la un incendiu ├«n localitatea Gherla, pe strada Fize┼čului, nr.20. La fa┼úa locului au ajuns nou─â echipaje de interven┼úie din partea ISU Cluj ┼či patru echipaje din partea serviciului voluntar din Gherla. Cauza incendiului a fost stabilit─â ┼či urmeaz─â s─â facem cercet─âri pentru a afla dac─â localul avea autoriza┼úie ├«n caz de incendiuÔÇŁ, a declarat purt─âtorul de cuv├ónt ISU Cluj, sublocotenentul Cornea Ciprian. 

image
Afi╚Öul pentru petrecerea de Revelion, unde ar fi urmat s─â vin─â mul╚Ťi clien╚Ťi

Angela Rusu nu a venit la locul ├«n care s-a produs necazul ┼či nici nu a dorit s─â comenteze pe marginea acestui subiect, ├«ns─â persoane din jurul ei spun c─â este distrus─â. ÔÇŁAngela e foarte sup─ârat─â. ├Äncearc─â s─â ├«┼či revin─â. G├óndi┼úi-v─â c─â f─âcea preg─âtiri pentru Revelion, unde erau invitate aproape 500 de persoane. Meniul costa 300 de lei de persoan─â, urma s─â c├ónte ea, dar ┼či al┼úi arti┼čti precum ┬źCetera┼čii de la Gherla┬╗ ┼či DJ RaoulÔÇŁ. Se ocup─â ├«mpreun─â cu so┼úul ei ┼či a avut p├ón─â acum destul de multe evenimenteÔÇŁ, a declarat pentru Click! o surs─â din preajma c├ónt─âre┼úei. 

Cântăreaţa, urmărită de ghinioane 

image
A cântat la multe petreceri ale vedetelor

C├ónt─ârea┼úa Angela Rusu s-a lansat ├«n muzic─â ├«n anul 2000 ┼či a c├óntat la nun┼úile ┼či petrecerile mai multor vedete ┼či afaceri┼čti, printre care ┼či Elena B─âsescu, fiind artista preferat─â a fostului ┼čef de stat. Nu are ghinion doar ├«n afaceri, ci a ├«nt├ómpinat necazuri ┼či pe plan personal. Se afl─â la al patrulea mariaj, are dou─â fete din dou─â mariaje diferite, iar ├«n timpul celui de-al treilea mariaj a ├«ndurat b─ât─âi cumplite timp de doi ani. ├Än 2012 a fost pr─âdat─â de ho┼úi, iar ├«n ├«n 2011 vila sa era s─â fie mistuit─â de fl─âc─âri, din cauza supra├«nc─âlzirii unui horn.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg