Azaleea Necula, de la "Profu", la "Bravo ai stil"?

#Exclusiv Click!

Pe Azaleea Necula, actrița din serialul „Profu", am întâlnit-o zilele trecute, la film, la avampremiera peliculei „Bullet Train".

Și am stat de vorbă cu Azaleea Necula (24 de ani) despre viața de actriță și proiectele pe care le are dar și despre actorii ei preferați.  

Click!: Suntem la film, la „Bullet Train". Ești fană Brad Pitt?

Azaleea Necula: Da, sunt fană. Nu știu de când n-am mai fost la un film... Deci au și actorii preferații lor. Nu sunt o persoană care adoră în principiu un actor, pentru că de fiecare dată când mă uit la un film îmi fac un alt actor preferat. De fiecare dată admir pe altcineva dar într-adevăr nu are um să nu-ți placă Brad Pitt. Cum joacă, cum arătă, e perfect din toate punctele de vedere.

Tu când ai decis să dai la teatru ai avut un actor preferat?

Inițial, am vrut să devin actriță de la 5 ani. De ce am vrut asta? Mă uităm cu părinții la foarte multe filme, și eram micuță, nu înțelegeam foarte multe. Și vedeam că un anumit actor, nu-i știam numele, vedeam că moare.

Citește și: Anghel Damian, micul geniu din teatru. Ăsta da IQ de actor!

Și după un anumit timp îl revedeam într-un alt film. Și ziceam că dacă ești actor ești nemuritor.

Asta înseamnă să fii actor și asta vreau să mă fac. Și nu aveam neapărat un actor preferat, ci voiam să am și eu viața asta de nemuritor. Așa vedeam eu lucrurile atunci.

Când ai devenit actriță, ai fost vreodată confundată cu altcineva?

Da, mi se spune că semăn cu Andra Gogan foarte mult sau cu Nicole Cherry sau Bibi, am o combinație între toate. Dar, de fapt, ele seamănă cu mine, pentru că eu sunt cea mai mare dintre ele.

Ca actriță, nu cred că mi s-a spus și nu cred că aș vrea să mi se spună pentru că aș vrea să fiu unică.

Momente penibile ai avut?

Da, să mă strige altfel pe stradă și comentau că „uite-o și pe aia ce fițoasă e" și, apoi, mă recunoșteau. Dar în ultima vreme, pentru că m-am și tuns, mi-am schimbat look-ul, sunt tunsă scurt, sunt eu și nu mă mai confundă cu nimeni.

Apropo de look, ai o pălărie superbă și un look altfel...

Pălăria e făcută hand made de o fată din Constanța. Eram pe plajă, la relaxare, am văzut că avea pălăriile expuse, i-am dat un mesaj, am felicitat-o și mi-a făcut-o cadou.

În acest moment, în afară că ești actriță, ce altceva mai faci?

Sunt creator de conținut și vlogger. Le arăt oamenilor ce fac eu, pe unde merg, la filmări, cum arată ziua mea, în general, dublez voci.

Citește și: Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, s-a îndrăgostit! Ea a înlocuit-o pe jurata de la „Vocea României”

Fac de toate, la pachet. Nu poți juca toată ziua undeva și tocmai de aia fac asta online.

De curând, am văzut că ai fost în culisele serialului „Clanul". Cum a fost?

Da, a fost interesant. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo mai mult ca actriță, dar mi-a plăcut să fac conținut pentru actori. Le-am arătat fanilor cum este în culisele filmărilor.

Nu ți s-a oferit un rol în „Clanul"?

Nu m-am dus la casting, nu am putut. Dar mai sunt roluri episodice. Vom vedea.

Ți-ar plăcea, de exemplu, să joci cu Theo Rose?

Normal, eu cu Theo am fost în același liceu. Noi ne cunoaștem foarte bine. Ea era mai mare, la Dinu Lipatti, era la muzică, eu la actorie.

Și tu n-ai făcut muzică?

N-am făcut, am făcut actoria, am făcut muzică în copilărie, când eram mică. Nu am dat la muzică pentru că voiam actorie și asta îmi doream.

Nu ți-ar plăcea în afară de teatru și seriale să participi și la un reality show?

Ba da, foarte mult. Mi s-a propus să merg la „Survivor" sau la „Sunt celebru, scoate-mă de aici", dar încă nu sunt pregătită nici psihic și nici fizic. Sunt speriată de insecte, nu știu să înot. Dar este posibil să merg la „Bravo, ai stil".

Azaleea Necula a jucat 2 ore cu degetul fracturat

Actriţa şi-a fracturat un deget la începutul unui spectacol şi a jucat aşa până la final. „Mi-am rupt degetul la începutul spectacolului «Pygmalion», de la Teatrul Metropolis, Sala Gloria. M-am aşezat pe jos şi când m-am ridicat, mi-am pus toată greutatea în deget.

Citește și: Nuțu Cămătaru, sursă de inspirație pentru serialul „Clanul”! Anghel Damian, dus de Codin Maticiuc în mijlocul lumii interlope

Am rezistat două ore cu degetul rupt pe scenă şi apoi am mers la medic. Problema e că plec în turneu în ţară, voi juca în multe oraşe şi nu ştiu cum mă voi descurca cu gipsul. Trebuie să dansez, sunt personajul principal”, e explicat actrița pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net