Azaleea Necula e creața simpatică din serialul Profu’, de la PRO TV. Cum a obținut cel mai râvnit rol

Ultima actualizare:

    Azaleea Necula o interpretează pe Tania în serialul «Profu’»
Azaleea Necula o interpretează pe Tania în serialul «Profu’»

Azaleea Necula (21 de ani), studentă în anul al treilea la UNATC, va interpreta rolul personajului Tania din serialul “Profu“, care se va difuza începând cu 10 septembrie, la Pro TV. Reporterii Click! au stat de vorbă cu Azaleea Necula, iar aceasta ne-a dezvăluit ce se ascunde în spatele rolului de elevă pe care îl va juca în noua producție.

În serialul „Profu“, de la Pro TV, o gaşcă de adolescenţi rebeli o să-l pună de multe ori în dificultate pe singurul profesor de fizică, chimie şi sport din Bucureşti, Mişu, personaj interpretat de actorul Andi Vasluianu (45 de ani). Prin metode neconvenționale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying sau discriminare. Mai mulţi actori din tânăra generaţie vor da viaţă unor personaje atât de diferite, care vor trece prin tot felul de situaţii alături de profesorul lor. Printre adolescenții care vor juca în serial se numără și Azaleea Necula. Din distribuţie mai face parte și prezentatorul TV Virgil Ianţu (48 de ani).

Click!: Care este povestea care te-a adus în serialul «Profu’»?

Azaleea Necula: Am aflat de probă de la Domnica Cârciumaru, un agent de casting de succes, care a postat anunțul în mediul online. Am trimis un mail cu un video de prezentare și câteva fotografii cu mine, apoi au urmat mai multe etape de casting. M-am dus la casting fără așteptări și fără speranțe. Erau sute de fete pentru rolul Taniei și asta m-a descurajat tare, însă mi-am adunat forțele și am intrat în sală cu mult entuziasm și plină de libertate. Am dat tot ce am avut mai bun în momentul acela. Și a urmat un telefon care m-a anunțat că oficial sunt Tania în noul serial «Profu’», de pe Pro TV. Am izbucnit în plâns și mi-am sunat instant părinții.

Serialul «Profu’»
Serialul «Profu’»

Ce consideri că ai avut tu, față de ceilalți, de ai fost aleasă pentru acest rol?

Fiecare își are locul undeva bine. Locul meu a fost să fie aici, în «Profu’». Fiecare candidat a fost special în felul lui. Niciodată nu am crezut în concurența dintre actori și întotdeauna m-am bucurat pentru succesul cuiva. 

Ce ne poți dezvălui despre rolul tău din serialul «Profu’», care se va difuza în această toamnă, la Pro Tv?

Tania este Julieta serialului. Este o adolescentă isteață, orgolioasă și îndrăgostită până peste cap de cine nu se va aștepta nimeni. Are un frate foarte posesiv, dar care îi dorește întotdeauna binele. Mai multe nu vă pot dezvălui, ci aș vrea să urmăriți în fiecare marți, de la 21.30, la PRO TV.

Cât de mult te asemeni cu personajul din ”Profu”?

Evident că am plecat de la mine în construirea rolului Tania. Am împrumutat din comportament, gesturi, câteva reacții. În schimb, Tania și Azaleea sunt două caractere complet diferite. Ea este destul de retrasă, introvertită și preferă să ascundă problemele, în loc să le înfrunte. Eu sunt complet opusul. 

Prin ce schimbări ai trecut pentru acest rol?

Am lucrat cu regizorii serialului (Iura Luncașu si Letiția Roșculeț) la construcția personajului și, mai ales, să-mi asum problemele Taniei. Asta-i minunat. Meseria de actor te pune în situații pe care-n viață nu le poți face. M-a condus într-un carusel de stări. 

Pană acum, care a fost cea mai difcilă secvență pe care a trebuit să o filmezi? Dar cea mai frumoasă?

Cea mai “grea” secvență pe care am filmat-o a fost cea pe care am avut-o și la casting, cred. De fapt, nu aș putea să dau un răspuns. Fiecare secvență are ceva special. Dificil nu cred că este un termen potrivit, atunci când iubești ceea ce faci. 

Azaleea Necula are 21 de ani și este studentă în ultimul an la UNATC
Azaleea Necula are 21 de ani și este studentă în ultimul an la UNATC

Cu cine te înțelegi cel mai bine pe platourile de filmare?

Cu Juno, Seredinschi și Andi Vasluianu (45 de ani). Nu pot să aleg. Toți sunt minunați. Suntem o gașcă de oameni cool și fresh. Mă simt excelent la filmări. Toată echipa are un vibe pozitiv, ceea ce mă face să fiu din ce în ce mai motivată și mândră că fac parte din acest proiect. 

Ce fel de elevă erai în școală? Îți plăcea să înveți în liceu?

Am fost întotdeauna extrem de silitoare, conștiincioasă și respectuoasă. Nu suportam să merg nepregătită la vreo lucrare sau să iau o notă mai mică de 9. Părinții mei nu m-au obligat niciodată sa învăț, o făceam din propria ambiție.

Cât de mult te-au ajutat studiile în construirea carierei în actorie?

Un actor este musai să fie inteligent, isteț, să se documenteze cât mai mult și să citească. La subiectul acesta nu încape discuție. Cât despre UNATC, mi-a oferit rampe de lansare și am cunoscut oameni faini.

În prezent ești anul 3 la UNATC și te pregătești de licență. Vei reuși să te împarți între studii și filmări?

Aici patinez. Fac slalom între repetiții, filmări și puțin somn. Lucrez la construcția personajului din “Pygmalion” și vom avea în curând premiera la Teatrul Metropolis, sala Gloria. Dacă s-ar putea să mă dublez și să fiu în mai multe locuri în același timp, ar fi ideal.

Ai aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram. Te-am văzut în numeroase sketch-uri și, pe lângă asta, faci și vlogging pe YouTube. Ce diferențe sunt între a filma pentru online și a filma pentru un serial de televiziune? Unde te regăsești cel mai bine?

Am o adevarată comunitate pe online și asta mă ambiționează să fac cât mai multe lucruri. Cât timp am călătorit, le-am arătat oamenilor câte puțin din America într-un vlog, însă nu sunt sigură dacă voi continua în acest domeniu. Fără doar sau poate aleg cinematografia.

Televiziunea sau online-ul?

Oamenii s-au mutat pe online, însă și televiziunea are o mulțime de beneficii.

Ce mesaj ai pentru oamenii care te vor urmări în acest nou proiect?

Să nu aibă așteptări. Să se bucure cât mai mult de poveste, să mă urmărească în fiecare marți, la 21.30, în serialul «Profu’».

Citește și:

«Profu’», noua comedie de la PRO TV. Ce actori cunoscuți sunt în distribuție

Ce ne-au pregătit televiziunile pentru 2019. Divertisment pe bandă rulantă

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net