Băiețelul lui Mircea Badea știe să citească de la 3 ani

simeon stalpnicul png

Vlad, băiatul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, a primit un tort uriaș. Puștiul a împlinit 4 ani, dar știe să citească încă de când avea 3 ani și recunoaște orice tip de mașină.

Un băiețel adorabil: ochi mari și părul cârlionțat. Părinții săi, vedetele Carmen Brumă și Mircea Badea, l-au sărbătorit luni, 14 mai, când puștiul a împlinit 4 anișori.

tort 30 jpeg
Vlăduț a primit de ziua lui un tort uriaș

Încă de când era în burtica mamei, Vlăduț a fost celebru. Tatăl lui, Mircea Badea a anunțat în emisiunea pe care o realizează (”În gura presei”, la Antena 3) că urmează să aibă un băiețel. Telespectatorii au început să îi sugereze sute de nume pentru bebeluș, iar Mircea Badea a decis să-l numească provizoriu ”Vasilică 2014”.

Culmea este că Vladuț s-a născut chiar într-o zi de 14, în luna mai, anul 2014.

”Vlăduț este un copil adorabil. De la vârsta de 3 ani știe să citească, cunoaște literele, cifrele și planetele. Recunoaște orice model de mașină, din mers, chiar dacă le zărește doar cu coada ochiului. Poți să îi arăți orice siglă de mașină sau doar un far și el știe să spună corect ce marcă este mașina”, ne-a spus surse apropiate de cuplul Mircea Badea și Carmen Brumă. Cele două vedete tv sunt împreună de 20 de ani, dar încă nu au planuri de nuntă.

Cei doi au explicat de mai multe ori de ce nu au oficializat relația. ”Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”, a declarat Carmen Brumă.

Întrebată dacă a existat o cerere în căsătorie, Carmen a confirmat:  “Da, Mircea a povestit public asta în repetate rânduri. Şi-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit.”

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
militar decedat alba iulia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg