B─ârbatul care a cizelat-o pe Mihaela R─âdulescu: ┬źA ├«nv─â┼úat-o limbi str─âine ┼či a dus-o la Cannes!┬╗

26 ianuarie 2018
image
Mihaela R─âdulescu ┼či-a dorit s─â fie celebr─â ┼či nu s-a ab─âtut de la drumul eifoto: arhiva personal─â

├Än anii '90, Mihaela R─âdulescu era doar o f─ât─â simpl─â din Piatra Neam┼ú care venise la Bucure┼čti cu valul, imediat dup─â Revolu┼úie. Pa atunci visa doar s─â fie celebr─â ┼či cu ambi┼úie a reu┼čit s─â avanseze rapid ├«n carier─â. Cel care a avut grij─â s─â-i presare drumul cu succese Mihaelei este unul dintre b─ârba┼úii cu care s-a iubit. Oana Roman a vorbit la emisiunea ei online despre cel care a trasformat-o pe vedeta de la Pro Tv ├«ntr-o div─â de Monaco.

Secretele Mihaelei R─âdulescu (48 de ani) au ie┼čit la iveal─â. ├Än cadrul emisiunii pe care o prezint─â online, Oana Roman a povestit despre rela╚Ťia foarte apropiat─â pe care a avut-o cu vedeta de la Pro Tv pe vremea c├ónd aceasta era implicat─â ├«ntr-o rela╚Ťie cu Dan Chi╚Öu, celebrul actor ┼či regizor. Fiica fostului premier Petre Roman a povestit c├ót de mult s-a implicat Chi┼ču ├«n a o schimba pe Mihaela ├«n femeia str─âlucitoare care este ast─âzi. 

"Eu i-am urm─ârit traiectoria ├«nc─â de la ├«nceput. ╚Üin minte c─â am ├«nt├ólnit-o ├«n luna ianuarie sau februarie a anului 1990, imediat dup─â Revolu╚Ťie c├ónd, merg├ónd la Guvern, unde tata tocmai ├«╚Öi ├«ncepuse activitatea, ea lucra la secretariatul lui Cazimir Ionescu, unul din conilierii tat─âlui meu. Din c├óte am ├«n╚Ťeles a venit la Guvern ├«mpreun─â cu ziari╚Ötii care au f─âcut prima conferin╚Ť─â de pres─â de dup─â Revolu╚Ťie ╚Öi cumva a╚Öa a ajuns s─â lucreze acolo. Apoi, foarte repede dup─â acest moment, a ├«nceput o rela╚Ťie cu Dan Chi╚Öu. Atunci ne-am apropiat foarte mult, pentru c─â Dan Chi╚Öu era unul din oamenii care lucra pentru Ion ╚Üirian, iar Ion ╚Üiriac era un om foarte prezent ├«n casa noastr─â ├«n perioada aceea.  El a fost cel care a transformat-o dintr-o fat─â simpl─â, normal─â, ├«ntr-o personalitate, dar asta ╚Öi pentru c─â ea ╚Öi-a dorit s─â-╚Öi dep─â╚Öeasc─â condi╚Ťia, ╚Ötia clar c─â vrea s─â ajung─â undeva. El a ├«nv─â╚Ťat-o limbi str─âine, a ├«nv─â╚Ťat-o s─â citeasc─â, cum s─â se ├«mbrace, cum s─â se prezinte, cum s─â vorbeasc─â. A ├«nv─â╚Ťat foarte multe de la el. A luat-o cu el la Cannes de c├óteva ori, unde i-a ar─âtat o alt─â lume", a povestit Oana Roman.

image
Mihaela ┼či Felix sunt ├«mpreun─â de trei ani

Mihaela R─âdulescu ┼či Dan Chi┼ču s-au cunoscut pe c├ónd acesta era asistent de film ┼či produc─âtor al propriei case de produc┼úii. Ei au ├«nceput s─â colaboreze ├«n anul 1993, pentru un film documentar despre forma┼úia Pheonix, iar rela┼úia lor profesional─â a escaladat spre una amoroas─â. Idila celor doi a durat c├ó┼úiva ani, ├«ns─â niciunul nu a vrut s─â recunoasc─â faptul c─â se iubesc, mai ales c─â Dan Chi┼ču a fost mereu un burlac convins. "Mihaela are personalitatea ei. Ea nu p─âr─âse┼čte ┼či nu se ├«ntoarce la nimeni, ci doar consum─â", o descria Dan Chi┼ču, ├«n urma cu c├ó┼úiva ani.

"Mihaela Rădulescu nu a avut vreodată inhibiţii"

Prezentatoarea a mers mai departe ┼či a dezv─âluit un moment amuzant pe care l-a tr─âit al─âturi de vedeta Pro Tv, care ├«n prezent ocup─â un scaun de jurat la emisiunea-concurs "Rom├ónii au talent" .

ÔÇ×╚Üin minte c─â o dat─â ne duceam la o petrecere la Club 30, la un bal mascat, ╚Öi ne-am dus noi la Teatrul Na╚Ťional s─â ne ├«nchiriem ni╚Öte costume, iar ea, edivent, ╚Öi-a ├«nchiriat un costum de amazoan─â care avea un coif foarte mare. C├ónd ne-am urcat ├«n ma╚Öin─â ne-am dat seama c─â nu ├«ncape cu coiful respectiv, norocul a fost c─â ma╚Öina avea o trap─â ╚Öi am deschis trapa respectiv─â ╚Öi ea ╚Öi-a b─âgat coiful prin ea. ├Ämi place c─â nu avea niciun fel de inhibi╚Ťii, nu le-a avut niciodat─â ╚Öi se vede, pentru c─â nici acum nu le are. Am sim╚Ťit de la ├«nceput la ea o ambi╚Ťie extraordinar de mare de a ajunge undeva.

Mihaela R─âdulescu ┼či Dan Chi┼ču nu au recunoscut c─â au format un cuplu jpeg
Mihaela R─âdulescu ┼či Dan Chi┼ču nu au recunoscut c─â au format un cuplu

Ea ╚Öi-a urmat drumul ─âsta cu extraordinar de mult─â tenacitate, cu foarte mult─â voin╚Ť─â. B─ânuiesc c─â ├«n spatele reu╚Öitei ei exist─â ╚Öi foarte multe sacrificii. Nu ╚Ötiu care au fost acelea, probabil ╚Öi compromisuri, dar a trecut cumva cu brio peste ele. A f─âcut sacrificii din iubire pentru b─ârba╚Ťii ei. De exemplu, cu ╚śtefan B─ânic─â Jr. a locuit ├«ntr-un apartament absolut banal, cu Dani O╚Ťil a locuit ├«ntr-o garsonier─â, de╚Öi ├«i place luxul foarte mult, banii ┼či lucrurile foarte scumpe. S-a c─âs─âtorit cu un om important de afaceri (n.r. Elan Schwartzenberg). A avut de c├ó┼čtigat din aceast─â rela┼úie. A revenit ca jurat ┼či se iube┼čte cu Felix Baumgartner, para┼čutistul care a f─âcut un salt din stratosfer─â. Tot timpul i-a ie┼čit. A avut un noroc fantasticÔÇŁ, a punctat Oana Roman, trec├ónd ├«n revist─â o parte din trecutul divei. 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg