Bebeluşul Borcea, «acasă» la tati, după gratii

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel a recunoscut în sfârşit cine es te  tatăl băieţelului ei. Milan Cristian a fost dus la Poart a Albă,  acolo unde este închis fostul şef dinamovist
Valentina Pelinel a recunoscut în sfârşit cine es te tatăl băieţelului ei. Milan Cristian a fost dus la Poart a Albă, acolo unde este închis fostul şef dinamovist

Gata, nu se mai fereşte! După ce avocaţii soţilor Borcea au depus actele pentru divorţ la judecătorie, Valentina Pelinel a recunoscut cine este tatăl copilului ei. Fostul manechin şi-a dus micuţul la penitenciar, acolo unde fostul boss dinamovist a aşteptat-o cu flori.

Inevitabilul s-a produs. După mai multe luni în care a tăcut în privinţa identităţii tatălui copilului ei, Valentina Pelinel (35 de ani) nu a mai avut încotro şi a ajuns cu micuţul la Penitenciarul Poarta Albă, din Constanţa. Acolo unde este închis nimeni altul decât Cristi Borcea (46 de ani). Milan Cristian a împlinit pe 8 august două luni, iar fostul manechin a ţinut ca acesta să-şi întâlnească părintele. Aşa că, sâmbătă după-amiază a intrat pe porţile Penitenciarului împingând căruciorul în care se afla cel de-al şaptelea moştenitor al fostului şef dinamovist. Alături de ea s-a aflat şi Patrick (19 ani), fiul cel mare al acestuia, care era încărcat cu bunătăţi pentru tatăl lui.  Borcea a putut să-l vadă pentru prima dată pe Milan Cristian şi să petreacă aproape o oră cu acesta. Fostul şef dinamovist a fost extrem de fericit şi nu a mai apucat să vorbească şi despre botez, aşa cum a dezvăluit chiar Valentina.

”S-a bucurat foarte tare, e normal! Nu s-a stabilit botezul încă, nu avem stabiliţi nici naşii. Până nu va fi el lângă noi şi va fi liber, n-o să fie botezul!”, a declarat Valentina, la ieşirea din puşcărie. Blonda radia de fericire, iar în mână ţinea cu mare grijă un bucheţel de trandafiri roşii, primit de la Cristi Borcea. Mulţumirea e cu atât mai mare pentru că  tatăl fiului ei va deveni în curând un bărbat liber. După mai multe luni în care a încercat în zadar să divorţeze la notar, avocaţii afaceristului au depus în 4 august actele pentru separarea oficială de Alina (32 de ani). “A fost introdusă acţiunea de divorţ la Judecătoria Buftea, pentru că domnul Cristian Borcea nu a putut fi adus la notar. Conducerea penitenciarului ne-a refuzat acest lucru. Divorţul va fi de comun acord, se va face prin mediere”, a declarat atunci, în exclusivitate pentru Click!, avocata soţilor Borcea, Lilica Poppa.

Borcea e în plin proces de  divorţ cu Alina Vidican
Borcea e în plin proces de divorţ cu Alina Vidican

După ce au fost depuse actele, Alina Borcea s-a grăbit să se întoarcă în America, lăsându-i, în sfârşit, cale liberă Valentinei Pelinel la bărbatul pe care ea a fost nevoită să-l aştepte opt ani pentru a-i deveni soţie.

Cerută în căsătorie încă de vara trecută?

Inelul de logodnă  primit de la Cristi Borcea
Inelul de logodnă primit de la Cristi Borcea

Valentina Pelinel a divorţat în urmă cu doi ani de Cristi Boureanu. Încă dinainte de a face acest pas existau zvonuri că între ea şi Cristi Borcea ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Vara trecută, blonda a început să poarte pe inelarul stâng un inel cu diamante, în valoare de aproximativ 20.000 de euro. Se pare că atunci ar fi fost cerută de nevastă de fostul şef dinamovist. Aşa că Valentina a ales nu numai să aştepte până îşi execută Borcea pedeapsa, ci i-a dăruit acestuia şi un fiu.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net