Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre noul iubit: «El nu știa cine sunt»

Ultima actualizare:

    Bianca Dragusanu sustine ca barbatii raman langa femeile care ii satisfac din toate punctele de vederefoto: Facebook
Bianca Dragusanu sustine ca barbatii raman langa femeile care ii satisfac din toate punctele de vederefoto: Facebook

Lumea mondenă a fost luată cu asalt de schimbările din viața Biancăi Drăgușanu (36 de ani). Blonda a anunțat că s-a despărțit de Victor Slav, cu care a rămas acum coleg la Kanal D, și a fost surprinsă deja la brațul unui alt bărbat, mai tânăr cu șase ani decât ea.

Tristan Tate (30 de ani) este cel care i-a furat inima prezentatoarei de la "Te vreau lângă mine". Fost sportiv de performanță, actual comentator și un dibace om de afaceri, tânărul cu tată american și mama englezoaică s-a îndrăgostit de România în urmă cu aproximativ trei ani, atunci când a decis să-și construiască viața aici. 

Bianca nu stă să plângă în pernă după Victor Slav, cu care va păstra o relație civilizată de dragul Sofiei, fetița lor. Blondina s-a reorientat rapid și s-a afișat deja la brațul lui Tate. Poreclit "Talismanul", fostul kickboxer nu se teme să-și asume relația, însă Bianca nu se aventurează să spună că este vorba despre o legătură profundă între ei. Cel puțin pentru moment.


    Bianca și Tristan nu-și mai ascund relațiaFoto: arhivă personală
Bianca și Tristan nu-și mai ascund relațiaFoto: arhivă personală

“Îmi asum faptul că, acum, sunt o femeie liberă. Despre Tristan ce pot să spun? În primul rând, nu pot să spun că am o relație, ci că mă întâlnesc cu cineva. Suntem, nu știu cum să spun, în tatonări. Ne întâlnim, dar nu putem vorbi de o relație, pentru că nu știm ce ne rezervă viitorul, dar pot să spun că în prezent suntem foarte bine. Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun că el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a vazut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are. Și când ne-am vazut prima oară, mi-am dat seama că el, pe bune, nu știa cine sunt. Oricum, vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu. Vorbim nonstop, dar de văzut… mai răruț. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori la cina, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut. Oricum, țin să precizez că decizia de a mă despărți de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatură cu Mr. Tate. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm pe Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi păstra în inimă pentru totdeaua și îi voi fi, la nevoie, sprijin în orice, așa cum știu că ar fi și el pentru mine”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net