Bobby Păunescu şi Alice Peneacă s-au despărţit?

simeon stalpnicul png
Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit la 20 iulie 2015. Bobby a cerut-o în căsătorie după doar trei luni de când a cunoscut-o

Ochii care nu se văd se uită! Zicala pare să fie valabilă şi pentru Bobby Păunescu şi Alice Peneacă. Ea a stat mai mult în America de când s-a măritat, iar el s-a ocupat de afaceri, în România. Toate acestea au erodat uşor-uşor relaţia, iar de câteva luni apropiaţii lor vorbesc de o despărţire oficială şi în acte. Discreţi cu viaţa personală, protagoniştii au refuzat să facă declaraţii pe seama divorţului.

Tot mai multe indicii arată că mariajul lui Bobby Păunescu (43 de ani) cu Alice Peneacă (26 de ani) este istorie! În ultima vreme, apropiaţii nu i-au mai văzut împreună, ba chiar dau ca sigur divorţul lor pe cale amiabilă. Şi imagini cu ei doi pe reţelele sociale sunt din ce în ce mai puţine. Acum, şatena este plecată tot în America, de unde chiar ea şi-a anunţat fanii că nu are de gând să se întoarcă prea curând. “S-a creat o confuzie. Nu sunt acasă. Când spun acasă, mă refer la New York, unde m-am mutat de ceva timp. O să vin în România, la vară, în vacanţă. Până atunci, vă pup pe toţi”, aşa sună mesajul celei care i-a fost parteneră de viaţă lui Bobby Păunescu în ultimii ani.

În plus, şi apropiaţii celor doi vorbesc de divorţ:“Din păcate, Alice şi Bobby nu mai sunt împreună, dar nu vor să vorbească despre acest subiect delicat. S-au înţeles să nu facă deocamdată declaraţii şi încearcă să salveze aparenţele. Un like de la el pe contul de socializare poate fi interpretat că sunt în relaţii bune, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Tot pe conturile de Instagram şi Facebook s-au şi «înţepat» în ultima vreme, unde fiecare a publicat mesaje cu subînţeles şi nici o fotografie împreună”, a povestit, pentru Click!, un apropiat al celor doi.

simeon stalpnicul png
În ultimele luni, Alice a fost mai mult plecată din țară. Acum, ea spune că ”New York este acasă”

Căsnicia lor a început să scârţâie serios de toamna trecută. Pe 31 octombrie, Alice Peneacă a împlinit 26 de ani, iar soţul ei, Bobby Păunescu, era la Bucureşti, în timp ce fotomodelul se afla peste Ocean. Au promis atunci că vor recupera timpul pierdut printr-o vacanţă, care iată că nu a mai venit. Ultima dată s-au afişat împreună în iulie 2017, la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

În plus, Bobby se pare că nu s-a resemnat că a pierdut-o pe Monica Bârlădeanu, iar gestul de săptămâna trecută confirmă acest lucru. Miercuri, la petrecerea OK!Magazine, Monica a fost invitată şi a strălucit într-o rochie neagră cu un decolteu abisal care-i punea în evidenţă sânii lucraţi. La finalul petrecerii şi-a făcut prezenţa, culmea, chiar Bobby, care a venit singur. A intrat val vârtej în locaţie, fără să salute pe nimeni, a luat-o prin spatele scenei şi părea să caute pe cineva. S-a pierdut apoi în mulţimea de oameni,  i-a dat târcoale câteva minute brunetei, apoi a plecat din club în aceeaşi viteză. Cu subînţeles sau nu, gestul lui trădează sentimentele pe care încă i le mai poartă Monicăi, că doar a fost iubirea vieţii lui. Vom vedea dacă ea răspunde acestor semnale, în curând.   

simeon stalpnicul png
Pe vremea când relația mergea bine, Alice și Bobby erau nedespărțiți: împreună la mare, la petreceri, la concerte

Alice Peneacă este un fotomodel foarte apreciat peste hotare şi a început să facă şi cursuri de actorie în America, pentru a reuşi să intre în industria controlată de omul de afaceri. Booby Păunescu i-a întins o mână de ajutor şi a distribuit-o în “Palatul Pionierilor”, film care a fost selecţionat la Sundance, cel mai important festival de profil din America. De altfel, la scurt timp după nunta din 2015, SUA au devenit casa permanentă a modelului, distanţa fiind principala problemă care le-a “ucis” relaţia. Alice Peneacă şi Bobby Păunescu s-au căsătorit la 20 iulie 2015. Cei doi au vorbit pentru prima dată pe Facebook! Înainte să-şi invite familiile şi prietenii într-un cadru select la Buftea, ei aveau deja doi ani de relaţie. Bobby a cerut-o însă în căsătorie după doar trei luni de când a cunoscut-o.

Relaţie lungă cu Monica Bârlădeanu

simeon stalpnicul png
Bobby Păunescu, alături de Monica Bârlădeanu

Bobby Păunescu a format un cuplu cu Monica Bârlădeanu, înainte să o cunoască pe Alice Peneacă. Cei doi dădeau semne că vor ajunge la altar, dar când toată lumea se aştepta la asta, şi-au anunţat despărţirea pe Facebook. „E foarte greu de răspuns de ce s-a terminat relaţia cu Monica Bârlădeanu, pentru că nu avem un motiv clar. Aşa a fost să fie. Mi-e greu să dau definiţii, pentru că, aşa cum spuneam, partea sentimentală e singura parte din viaţa mea în care încerc să nu am reguli, să nu dau definiţii”, declara el.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
Dorian Popa
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg