Boureanu, ai grijă să nu-ţi fure careva iubita!

simeon stalpnicul png
Laura Dincă şi Cristi Boureanu au dat un adevărat spectacol erotic pe plaja din MamaiaFotografii: Mihai Ionescu

Cristian Boureanu nu-şi mai bronzează trupul de manechin prin destinaţii exotice, din cauza interdicţiei pe care o are. Aşa că afaceristul o scoate pe Laura pe plajă la Mamaia, spre bucuria românilor, care au avut ce admira. Blondina şi-a etalat formele sexy şi chiar mai mult de atât!

Apariţia cuplului Laura Dincă (23 de ani) - Cristi Boureanu (45 de ani) pe Litoral, a fost demnă de podiumurile de modă. Înalţi, supli, frumoşi şi bine asortaţi, cei doi arată ca doi manechini. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi porumbei weekendul trecut, în Mamaia. Au lăsat vacarmul din Bucureşti pentru a se relaxa puţin la soare. Din cauza interdicţiei pe care o are după scandalul cu Poliţia Rutieră, fostul politician nu-şi mai poate petrece vacanţele în destinaţii exotice, ca pe vremuri, aşa că litoralul românesc este cea mai bună soluţie până scapă de controlul judiciar. 

simeon stalpnicul png
Sânul Laurei a ieşit obraznic din sutien

Plaja era aglomerată şi înţesată de fete frumoase, dar, dintre toate, o puteai remarca de la zeci de  metri pe iubita sexoasă a lui Boureanu. Blondina cu faţă de păpuşă a oferit fără voia ei un mic spectacol erotic pe patul pe care s-a bronzat. S-a dezbrăcat lent de rochiţa albă de plajă, apoi a pierdut controlul sutienului, cam mic, care i-a scos la iveală sânii. A fost atentă cu momentul şi a încercat să şi-i aşeze la loc, însă până şi-a găsit poziţia de confort, modela şi-a mai desfăcut picioarele lăsând vedere  largă către bikinii decoltaţi. Într-un final, s-a aşezat pe burtă, arătând tuturor funduleţul bombat! Nici Boureanu n-a trecut neobservat.

simeon stalpnicul png
Când a desfăcut picioarele, toată plaja s-a uitat spre ea

Îmbrăcat cu un şort roşu, de firmă, fostul politician a făcut conversaţie cu un amic întâlnit pe plajă, apoi s-a aşezat şi el la soare, nu înainte să se dea cu creme de protecţie. Cristi şi Laura sunt împreună de aproape patru ani şi iată că iubirea dintre ei e la fel de mare, iar gesturile mici îi dau de gol. Sărutările, mângâierile şi atenţia pe care şi-o acordă cei doi lasă de înţeles că până la nuntă nu va mai fi mult! Sperăm ca Boureanu să nu păţească la fel şi a treia oară. Pe prima soţie i-a furat-o naşul de cununie, iar pe a doua Don Juan-ul pe nume Cristi Borcea.

simeon stalpnicul png
Ruşinată, s-a întors pe burtă. Ce privelişte!

Incredibil! Toate WC-urile de pe plajă sunt încuiate 

simeon stalpnicul png

Cine are nevoie la toaletă trebuie să scoată bani din buzunar, altfel se uşurează pe unde apucă. WC-urile aflate pe plajele din  Mamaia sunt sub lacăt şi se deschid doar după ce doritorii plătesc 2 lei. ”Plajele sunt ale Ministerului Mediului şi au fost concesionate către diverse societăţi, care încasează venituri aşa cum gândesc ele. Primăriile nu au nici un drept ca să intre pe plajă. Noi ne-am exprimat mulţi ani nemulţumirea, dar inutil. Este clar că plajele trebuie administrate de primării”, ne-a declarat Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Fiţoşii stau la plajă în foişoare

simeon stalpnicul png

Unii stau pe prosop, alţii îşi închiriază şezlonguri, dar mai există încă o categorie a celor cu bani mulţi. Ei au ocazia, mai nou, să închirieze foişoare, nişte construcţii metalice la înălţime, dotate cu fel de fel de scaune şi hamace, unde se pot bronza departe de ”cei normali”. Şezlongurile suspendate se găsesc pe plaja Hotelului Vega, de 5 stele, din Mamaia, şi au preţuri începând cu 250 lei pe zi. Locurile sunt tot timpul ocupate, ceea ce înseamnă că pentru a fi la modă românul scoate oricât din buzunar. 

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp