Boureanu, în arest, iubita și fosta nevastă au început războiul. Laura Dincă atacă

Ultima actualizare:

  Laura îi ia apărarea lui Boureanu în fața fostei soții a acestuiaFoto: arhivă personală
Laura îi ia apărarea lui Boureanu în fața fostei soții a acestuiaFoto: arhivă personală

În timp ce Cristian Boureanu aşteaptă decizia magistraţilor de eliberare din arestul central al Poliţiei Capitalei, femeile din viaţa lui au pornit războiul. Logodnica ex-deputatului o pune la punct pe fosta nevastă, după ce aceasta l-a catalogat drept “o ruşine”.

Scandalul verii a împărţit lumea în două tabere. Unii îl pun la zid  pe  Cristian Boureanu, alţii pe poliţistul de la Rutieră. Printre cei care  l-au “condamnat” şi l-au “strivit” pe fostul politician se află, culmea,  chiar persoane din familia ex-deputatului. Mai precis, fosta lui nevastă care nu a avut deloc milă pentru tatăl fetei sale şi l-a catalogat drept “o ruşine”. Dar iată că declaraţiile pe care le-a făcut Irina Boureanu, prin presă, la adresa fostului soţ nu au rămas neobservate. Ba, din contră! Cea care o pune la zid pe prima doamnă Boureanu este logodnica acestuia, Laura Dincă.


  Iubita lui Boureanu, scandal cu fosta lui nevastă
Iubita lui Boureanu, scandal cu fosta lui nevastă

În toată această perioadă de când afaceristul se află în arestul central al Poliţiei Capitalei, după altercaţia cu poliţiştii de la Rutieră, studenta a abandonat facultatea şi a fost prezentă cu sacoşele pline cu haine de schimb şi mâncare.

„Ea (n.r.: Irina) vorbeşte despre Cristi şi dă în el, dar de-o săptămână nu s-a interesat de fata ei. Habar n-avea că Ioana a venit acasă. Păcat că a vorbit aşa, pentru că orice s-ar fi întâmplat între ei doi şi orice ar fi avut de împărţit, în situaţia asta trebuia să ştie că vorbeşte despre tatăl copilului ei, bărbatul care a întreţinut-o şi le-a susţinut financiar toate nevoile. Să aibă grijă că dacă Cristi intră la puşcărie, or să ajungă pe străzi, or să moară de foame”, a spus pentru Click! logodnica lui Cristian Boureanu.

Din noaptea în care tatăl său a ajuns în arest, Ioana s-a mutat în apartamentul acestuia, alături de “mama” vitregă, Laura Dincă. Adolescenta a vorbit cu părintele său, însă nu a reuşit să-l viziteze. “Ioana stă la noi, e supărată, plânge şi nu e în stare să meargă la şcoală. Abia azi (vineri, 16 iunie, n.r.) se duce să-şi încheie mediile. Cristi a vorbit cu ea, i-a spus că o iubeşte şi să fie cuminte şi că o să se termine toată nebunia asta cât mai repede”, a mai povestit iubita lui Boureanu.


  Irina Boureanu a fost la Poliție cu Ioana în septembrieFoto: arhivă Click!
Irina Boureanu a fost la Poliție cu Ioana în septembrieFoto: arhivă Click!

Contactată telefonic, prima soţie a lui Cristian Boureanu a fost imună la atacurile fetei mai tinere cu 22 de ani decât ea. “Îmi pare rău, dar nu mă interesează ce spune Laura. Nu ştiu în ce măsură poate să-mi facă ea recomandări. Ar trebui să-şi vadă de ale ei”, a  spus Irina, precizând că situaţia fostului soţ  a pus-o în ipostaze delicate şi i-a provocat rău.

Arestat 30 de zile pentru ultraj

simeon stalpnicul png

Cristi Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile după un scandal monstru care a avut loc săptămâna trecută. El a fost acuzat de ultraj, după ce a ameninţat şi lovit un poliţist, care la rândul lui i-a dat un pumn în faţă. Imaginile surprinse la faţa locului au făcut furori, iar ieri au fost prezentate şi câteva imagini cu fostul deputat în arestul poliţiei, în timp ce încerca să facă... yoga. Tot ieri, la Tribunalul Bucureşti s-a judecat contestaţia lui Boureanu la măsura arestării preventive. Magistraţii nu se pronunţaseră până la închiderea ediţiei.

Poliţistul din scandal, erou pentru o gravidă, anul trecut


  Iunie 2017. Poliţistul se ceartă cu Boureanu
Iunie 2017. Poliţistul se ceartă cu Boureanu

Poliţistul care l-a pocnit pe Boureanu şi care, acum, e lăudat de unii, înjurat de alţii, este agentul care, în noiembrie 2016, a escortat-o pe o tânără, care născuse în maşină, la maternitate. Ovidiu Andrei (34 de ani) a devenit celebru atunci. E adevărat, nu la fel de celebru ca după ce l-a pus la pământ pe Boureanu! În 15 noiembrie, poliţistul era la datorie în intersecţia de la Lujerului, din Capitală, când, prin staţie, a fost anunţat de un coleg că spre el se îndreaptă o maşină cu număr de Argeş, în care se află o femeie pe punctul de a naşte.


  15 noiembrie 2016. La spital, la proaspăta mămică şi fetiţa ei
15 noiembrie 2016. La spital, la proaspăta mămică şi fetiţa ei

„Când am ajuns lângă maşină, copilul era pe jumătate născut. I-am spus tatălui să pună maşina pe avarii şi să stea în spatele maşinii de poliţie. Am pornit sirena şi semnalele luminoase, iar colegii mei au ieşit pe geamuri ca să dea lumea la o parte. Am dus-o pe mămică la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici”, ne-a povestit, atunci, Ovidiu Andrei, şi el tatăl unui băiat de 11 ani. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine: fetiţa care s-a născut în maşină este perfect sănătoasă.

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net