Cabral a uitat de ziua soției. ”Iubita mea, iartă-mă, sunt un bou!”

simeon stalpnicul png
Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011foto: arhiva personală

Cabral a făcut-o lată chiar în ziua în care soția lui a împlinit 32 de ani. Plecat într-o călătorie ca băieții, programată cu mult timp înainte, vedeta a scăpat din vedere că nu va fi în București de 18 august, ca să-și sărute soția de ziua ei.

Andreea Ibacka e ocupată până peste cap cu filmările la ”O grămadă de caramele”, serialul care va fi difuzat din această toamnă la Happy Channel, iar soțul ei umblă teleleu. Așa se face că cei doi au fost despărțiți de ziua Andreei.

Cabral a încercat să repare gafa punându-și paie în cap în văzul lumii, pe contul personal de Facebook. ”Am lăsat-o singură... de ziua ei. Pentru că sunt un imbecil patentat, mi-am programat o călătorie singur... fără să iau în calcul că pe 18 august, în fiecare an, e ziua ei. I-am trimis un buchet superb de flori, dar după voce... mai repede voia s-o țină «cineva» în brațe. Andreea Ibacka, la mulți ani, iubita mea! Iartă-mă... sunt un bou. E oficial”, a scris Cabral pe Facebook.

simeon stalpnicul png
Andreea Ibacka a fost sărbătorită de colegii din serialul ”O grămadă de caramele”foto: arhivă personală

Fanii l-au taxat imediat. ”Cum poți să mergi singur într-o călătorie dacă tu ai iubită/soție?”, l-a întrebat un prieten virtual, iar vedeta a răspuns prompt: ”E, hai! Că e iubită și soție, nu piatră de moară”.

Cabral și Andreea s-au cunoscut la muncă, pe platourile de filmare, în urmă cu zece ani. Repetau împreună pentru telenovela ”Inimă d ețigan” și așa au ajuns să se cunaoscă foarte bine. N-a trecut mult și între Cabral și tânăra blondă și fâșneață s-a înfiripat ceva. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea. În 2011 cei doi s-au căsătorit.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
visarion alexa
vagner jpg
faliment-personal-datorii-scadere-economica-facturi-calcule-griji-financiare
image
image
image
image
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu