Câinele lui Costin Mărculescu i-a alarmat pe vecini. Animalul fusese salvat de pe câmp acum doi ani


    Maxy a fost salvat de Costin Mărculescu de pe un câmp. Agitat, animalul i-a alarmat pe vecinifoto: arhivă personală
Maxy a fost salvat de Costin Mărculescu de pe un câmp. Agitat, animalul i-a alarmat pe vecinifoto: arhivă personală

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, în noaptea de miercuri spre joi, 11 iunie. Un echipaj de descarcerare a ajuns la apartamentul de la etajul 8 al actorului, după ce Horațiu Tudor, angajat al Antenei 1, a apelat numărul 112. Vecinii lui Mărculescu i-au sesizat reporterului că nu l-au mai văzut pe acesta de zile bune pe afară, mai ales că obșinuia să-și scoată câinele la plimbare de câteva ori pe zi. Animalul agitat făcea zgomot în apartament, motiv pentru care vecinii au dat alarma.

Costin Mărculescu îl avea alături în apartamentul său din București pe Maxy, câinele pe care l-a găsit pe un câmp acum doi ani și jumătate. Animalul devenise un companion de bază pentru vedetă, cel care-i alunga singurătatea. Costin îl numea "suflețelul meu" și obișnuia să-l răsfețe și să-i ofere toate cele necesare. Nu uita nici de plimbările zilnice pe care câinele le adoră, așa că Mărculescu se conforma și-l scotea deseori la plimbare. Tocmai pentru că în ultimul timp actorul nu mai fusese văzut de către vecini, aceștia au îneput să-și pună întrebări. S-au gândit că ar fi plecat din localitate, însă Maxy devenea, pe zi ce trece, tot mai agitat în spatele ușii. Acesta a și fost motivul principal pentru care au luat decizia de a-l anunța pe reporterul Antenei 1. 

Înainte ca Mărculescu să fie găsit fără suflare în propria locuință, o țeavă de apă se spărsese în apartament și inundase vecinii de la etajele inferioare. 

Costin Mărculescu îl salvase pe Maxy de pe un câmp

”Pe Maxy, care este un metis, l-am găsit pe marginea drumului, anul trecut, când veneam de la un eveniment. Era aproape îngheţat şi înfometat, nu ştiam dacă va supravieţui. L-am luat acasă, i-am făcut baie, l-am dus la veterinar, este sufleţelul meu. Maxy a împlinit un an şi îl răsfăţ cu bunătăţi şi cu hăinuţe”, ne-a spus Costin, la începutul lui 2019.

Ce se întâmplă cu câinele lui Costin Mărculescu?

Imediat după ce ușa lui Costin Mărculescu a fost spartă și oamenii legii au constatat decesul, trupul neînsuflețit a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie, iar câinele actorului a fost luat într-o cușcă și dus, cel mai probabil, la ASPA, Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

În dimineața de joi, 11 iunie, pe rețelele sociale au apărut apeluri cu privire la Maxy: "Ajutor, București! E cățelușul iubit al actorului Costin Mărculescu, găsit mort în cadă. Dormea cu el în pat! L-au luat cei de la ASPA, deci e la hingheri. Suferă îngrozitor, a plâns câteva zile în casă flămând. Actorul era mort în cadă de câteva zile. Vă rog, oameni buni, salvați-l!".

Câinele lui Costin Mărculescu a fost luat din apartament
Câinele lui Costin Mărculescu a fost luat din apartament

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său de la etajul 8 al unui bloc din București, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

La casa lui Costin Mărculescu au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp. „Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a precizat Poliția București.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
simona gherghe jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png