«Călăul» de la «MasterChef» a avut probleme cu legea


    Răzvan Exarhu,  Samuel le Torriellec  şi Liviu Popescu
Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu

PRO TV anunţă, pentru primăvară, o nouă ediţie a emisiunii ”MasterChef”. Interesant este că, după ce s-au fript cu Tudor Constantinescu, fostul jurat de la ”BakeOff România”, cercetat pentru nereguli în lanţul lui de cofetării, iată că ei au acceptat în echipă un alt afacerist certat cu legea, Liviu Popescu.

Pro TV şi-a a anunţat marți (30 august) grila de toamnă printr-o conferinţă de presă la Kentauros la care au participat toate vedetele trustului, în frunte cu  Andreea Esca, Smiley sau Pavel Bartoş, dar şi cu noile vedete, precum Inna, magicianul Robert Tudor ori noii juraţi de la „MasterChef”, emisiune care va debuta abia anul viitor.

Noul juriu este format din Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu, trei profesionişti în tainele bucătăriei. Liviu Popescu e proprietar la Fratelli. Din portofoliul său fac parte o reţea de cluburi din Bucureşti, Iaşi, Galaţi şi Constanţa, câteva restaurante în Bucureşti, dar şi un club privat. El a avut însă probleme cu legea, fiind luat la întrebări de procurori după ce administratorul localurilor pe care le deţinea a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. La momentul respectiv, Liviu şi Mihai Popescu, fratele lui, au fost citaţi ca martori, însă s-ar părea că au scăpat momentan de acuzaţii, după cum declară reprezentantul legal al acestora.  La ”MasterChef” vă veţi reîntâlni şi cu Răzvan Fodor, care va fi gazda emisiunii. Exarhu e cel mai cunoscut dintre juraţi, având în spate o carieră impresionantă în radio şi în tv. Experienţa gastronomică vastă a fost câştigată cu multă muncă, pasiunea pentru gătit fiind mereu dirijată de grija pentru detaliile care fac diferenţa dintre o „mâncare” şi un preparat rafinat. De-a lungul anilor, Răzvan Exarhu a cochetat cu ideea unei locaţii distinse, având un mic bistro boem în Bucureşti, reorientându-se ulterior spre consultanţă culinară. Chef Samuel le Torriellec are 25 de ani de experienţă, iar acum e Executive Chef într-un restaurant de top din Bucureşti, coordonând simultan un grup de 9 restaurante de renume din întreaga ţară.

Juratul de la «BakeOff România» a fost în arest la domiciliu

În vara trecută s-a filmat primul sezon din “BakeOff Romania”, transmis anul acesta la Pro TV, în care unul dintre juraţi a fost Tudor Constantinescu, patronul de la Chocholat. Acesta era la vremea respectivă cercetat pentru constituirea unui grup infracţional după ce s-au descoperit nereguli în lanţul lui de cofetării. Juratul a fost pus sub cercetare şi o perioadă a fost în arest la domiciliu.

Dragoş Bucurenci,  prezentatorul show-ului
Dragoş Bucurenci, prezentatorul show-ului

Finala «Supravieţuitorului» se va filma la Bucureşti

“Survivor”, formatul care a schimbat televiziunea şi a lansat genul reality-showurilor în lumea întreagă, va începe la Pro TV din 12 septembrie şi va fi difuzat lunea şi marţea, de la 20.30. Dragoş Bucurenci este prezentatorul show-ului care s-a filmat 44 de zile în Filipine, alături de cei 18 concurenţi şi de o echipă întreagă. Finala s-ar părea că va fi filmată în Bucureşti, într-un studio amenajat special.  Bobonete prezintă «Jocuri de celebritate»


    Dragoş Bucurenci,  prezentatorul show-ului
Dragoş Bucurenci, prezentatorul show-ului

Pe lângă filmările pentru “Las Fierbinţi” şi “Vocea Copiilor Junior”, Mihai Bobonete mai are un proiect. Actorul va prezenta, din 14 septembrie, în fiecare zi de miercuri şi joi, de la 22.30, emisiunea “Jocuri de celebritate”. Este vorba de un show de noapte, unde două echipe de celebrităţi, conduse de căpitanii Paul Ipate şi Octavian Strunilă, pe care îi ştiţi de la „Ferma vedetelor”, se confruntă în cele mai amuzante jocuri.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu