C├ónd va fi ├«nmorm├óntat Cornel Gale╚Ö. Fosta iubit─â a pl─âtit 3.700 de euro ca s─â aduc─â ├«n ╚Ťar─â trupul ne├«nsufle╚Ťit

5 decembrie 2019
image
Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie 2019, iar Ileana Ciuculete, pe 14 martie 2017

Cornel Gale╚Ö va fi ├«nmorm├óntat de c─âtre fosta lui iubit─â, Viviana, care a suportat toate cheltuielile legate de transportul acestuia din Spania, ├«n Rom├ónia. V─âduvul Ilenei Ciuculete, care a murit la o distan╚Ť─â de doi ani ╚Öi jum─âtate de c├ónd s-a pr─âp─âdit artista, va fi ├«ngropat l├óng─â ea la Cimitirul Str─âule╚Öti, pe 12 decembrie.

Trupul ne├«nsufle╚Ťit al lui Cornel Gale╚Ö va fi adus ├«n ╚Ťar─â pe data de 10 decembrie de c─âtre fosta lui iubit─â, Viviana Mantoiu, cea care a ╚Öi pl─âtit 3.700 de euro, reprezent├ónd cheltuielile pentru transportul sicriului la Bucure╚Öti. So╚Ťul c├ónt─âre╚Ťei de muzic─â popular─â a murit pe 1 decembrie, ├«ntr-un accident de ma╚Öin─â ├«n Spania, ├«n localitate Torrent de l├óng─â Valencia, iar imediat cum a aflat, fosta lui iubit─â a ╚Öi luat avionul pentru a ajunge la acesta. Conform unor surse, acolo, Viviana s-a lovit de faptul c─â, nefiind c─âs─âtorit─â cu Gale╚Ö, nu este considerat─â rud─â cu acesta ╚Öi de aceea, ea nu a putut recupera bunurile b─ârbatului pe care l-a iubit ├«n ultimii doi ani.

Cornel Galeș va fi înmormântat pe 12 decembrie

Viviana nu a putut intra în posesia cardurilor, hainelor, nu a putut lua cheile de la mașina lui Galeș, dar nici cheile mașinii ei, și nici nu a putut intra în casa din Spania în care a locuit Galeș. În acest sens, ea face eforturi să dea de fiica lui Cornel Galeș, Claudia, despre Click! a scris pe larg aici. Viviana, femeia cu care s-a iubit Galeș după ce a murit Ileana Ciuculete, vrea ca înmormântarea să aibă loc pe data de 12 decembrie, dacă va reuși până atunci să repatrieze trupul bărbatului.

image
Cornel Galeș are loc de veci lângă Ileana Ciuculete

Cornel Gale╚Ö va fi ├«nmorm├óntat ├«n Cimitirul Str─âule╚Öti l├óng─â ÔÇťz├ónicaÔÇŁ lui, unde are loc de veci ├«nc─â de c├ónd a murit aceasta, pe 14 martie 2014. Tot Vivi se va ocupa ╚Öi de parastasul pentru Cornel Gale╚Ö. ÔÇŁViviana a pl─âtit cheltuielile pentru aducerea ├«n ╚Ťar─â a lui Cornel ╚Öi a spus c─â va face o poman─â cu 20 de persoane. Ea ar vrea s─â-l aduc─â ├«n ╚Ťar─â pe 10 decembrie, ca s─â-l poat─â ├«nmorm├ónta pe data de 12 decembrie, dac─â lucrurile merg a╚Öa cum ╚Öi-a propus ea. A avut probleme cu actele ╚Öi mai ╚Ötim c─â a tot ├«ncercat s─â dea de fiica lui Cornel, care este singura lui rud─â de gradul 1ÔÇŁ, ne-a spus o surs─â din anturajul Vivianei.

image
Cornel Galeș are loc de veci lângă Ileana Ciuculete

C─âs─âtorit 25 de ani cu Ileana Ciuculete

Cornel Gale╚Ö a fost c─âs─âtorit timp de 25 de ani cu Ileana Ciuculete, c├ónt─ârea╚Ťa de muzic─â popular─â, care a murit ├«n martie 2017, dup─â o lupt─â crunt─â cu boala nemiloas─â, Hepatita C, la v├órsta de 64 de ani. Co╚Ömarul artistei a durat doar 6 zile ╚Öi a ├«nceput ├«n mod ironic, de Ziua Femeii, pe 8 martie.

Citește și:

Ce se întâmplă cu averea lui Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă două procese și familia încurcată

Povestea fabuloas─â de dragoste dintre Cornel Gale╚Ö ╚Öi Ileana Ciuculete. De ce a fost ┬źz├ónica┬╗ mireas─â roz

carla s dreams bobonete 2 PNG
survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (1) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg